Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• marcarc

senior tag

válasz B-Clone #165 üzenetére

Ettol meg szar mert csak. :D

Na de akkor megosztom en is a velemenyem. Alapbol ugy erzem, hogy jelen poziciomban nem fogok megjelenni csillogo kek, piros, feher telefonnal sehol. Persze rakjak ra tokot, de en speciel szeretem a visszafogott elegansabb stilusu keszulekeket. Nekem az alpbol nem jatszik semmilyen full uveg telo. Es meg a fekete valtozat is tul bling bling (maganvelemeny).

A szoftver es a hardver teljesen rendben van, bar ha akartak volna meg egyet csavarni rajta akkor a masodlagos kijelzot meg bele tettem volna. Alulra, ahol haszna is lehetett volna.

A zene biztos brutal es a boomsound is tuti fejlodott a 10 es hez kepest.

LCD - oszinten a 10 es paneljaval sincs kulonosebb bajom, bar vonz az amoled nem elsodleges a technologia, amig jol olvashato napon es kelloen jol kalibralhato (lagyabb/hidegebb tonus).

Megfelelo arkepzessel sikeres telefon lehet, de ha 260-290 koze teszik akkor nehezen fog megbirkozni a konkurenciaval. Mint tudjuk ez nalunk amugy is magasabb fogyasztoi ar lesz az EUR arhoz kepest.

Felemasak az erzesem, nekem a formavilag miatt egyertelmu nem. A belso viszont rendben van.

Új hozzászólás Aktív témák