- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44: Igen, van igény az ilyen, illetve hasonló készülékekre. Az én elképzelésemben semmilyen más készülék nem szerepel, csak az ilyen elrendezésű qwerty-s (plusz érintőkijelzős) készülék. Noha az Android jó OS, de amire nekem van szükségem, abban nem igazán nyújt többet, mint a WM6. Nem a felhasználói élmény érdekel, nem a divx meg nem a zene, hanem munkaeszközként használom a telefont. Tetszik az Android, de nem nyújt nekem többet. Ettől függetlenül megvenném az ezt futtató készüléket, de még mindig csak a hírét hallom az ilyen kialakítású modelleknek, nem látom boltokban.
sheratan: Szerintem nagyon jó egy ilyen készülékhez is az érintőkijelző, én legalábbis rendszeresen használom. A naptár esetén, a mailekhez, a GPS-nél és sok más apró esetben. Nekem nagyon praktikus.
2008-ban megvettem az i780-at, tavaly már elkezdtem keresni az utódját. Egyszerűen nem találtam olyat, amire érdemes lenne lecserélni a készüléket. Nincs olyan modell, ami annyi többletet ad, hogy azért lecseréljem az i780-at.
Ha valaki mégis tud ilyet, örömmel fogadom privátban. Az Aspen sem tud annyit, hogy megérje a csere...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest