Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Azt nem értem csak ha nekem egy régebbi iphonom van és a leírásban csak az van hogy mit javít a 14-es szérián akkor nekem mivel lesz jobb a 12 pro maxon ?
-
hogabesz
aktív tag
“A frissítés a többi iPhone-on is javítja a VoiceOver hibáját, mely miatt újraindítást követően elérhetetlenné válhatott a funkció. Megszünteti a másolás és beillesztés folyamat során zavaróan sokszor felugró ablakot, kijavítja a hibát, mely miatt sötét lehetett a telefonok kijelzője beállítás közben”
-
NandiKAA
csendes tag
Nekem 11 pro-n gépelés közben fagy, főleg Messenger használata közben, ez esetleg javult?
Másnál is van ilyen észrevétel?
-
MarciKING24
tag
Azért az egészen elképesztő hogy a 14 pro széria tagjait nem sikerült senkinek tesztelni? Nekem ne mondjátok hogy a teszt időszak alatt senki nem lőtt egy videót velük a hibát produkáló progik közül.... 14PM tulajként mondjuk nem dőltem a kardomba emiatt
Straight outta Compton
-
hogabesz
aktív tag
A frissítés általában több mint egy hibát javíthat, ami lehet készülékspecifikus és mellette lehet általános is. Nyilván mindenkinek csak a “saját része” érdekes ezekből. A leírások viszont kiterjednek az összes javításra, és abból - mint említettem - csak azt kell figyelembe venni, amit ténylegesen neked szánnak.
-
yetijetnyak
csendes tag
Az IOS 16 frissítés óta a szövegírás pillanatokra megakad, SMS, messenger, Whatsapp - baromi idegesítő
12 Pro
Y
-
mrThomi
addikt
válasz yetijetnyak #17 üzenetére
Ugy vettem észre 2 nap használat után hogy rengeteg a bug még benne. Írtam följebb, illetve csak nekem zabál ennyit az új ios 16 vagy nálatok is jobban merül ? Egy éjszaka alatt -8%, eddig 4 volt
-
divan
őstag
válasz yetijetnyak #17 üzenetére
szifon.com
"Ha a billentyűzeten akadozik a gépelés
Előfordulhat, hogy a billentyűzeten kezd el akadozni a gépelés. Mivel látatlanban nem lehet megállapítani, mi a mögöttes ok, így első körben érdemes lehet a Beállítások, Általános, iPhone átvitele vagy alaphelyzete alatt az Alaphelyzetbe állítás opcióra nyomva a Billentyűzet szótárának alaphelyzetbe állítása lehetőséggel kezdeni." -
-
Gaben01
őstag
12 Mini-t frissítettem, az újraindulás kiírja, hogy frissítve lett a 16.0.2-re, de hiába ok-zom le, nem történik semmi. Nem tudom kikapcsolni se. Valakinek van ötlete mit kezdhetnék vele?
szerk: egy force restart után észhez tért, de ez nagyon nem frankó így[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
mrThomi
addikt
Sok a bug benne. Most laktam be egy 11 pro maxot ezzel a telefon atvitele a masikra fele megoldassal. A 12pm-en nekem pl az üzenetek tartalmat nem akarja megjelniteni a lezart kijelzön barmit is allitok. A 11pm-on igen. Fene se erti. Szerintem magahoz tert volna az, csak kellett volna varnod 5-10 percet, lehet valjudott meg a hatterben
-
bedibazsa
senior tag
Amit én észrevettem - a 16.0.2-őn is tapasztalom - az az, hogy sok alkalmazásnál alig érzékeli az érintést a képernyő. Valami ötödjére sikerül csak működnie 1-1 funkciónak (pl. Instagram-sztoriknál a bezárás lefelé lapozással). Másnál hasonló?
-
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
Érdekes hír [link]
-
chelseafan94
tag
Sziasztok! A magyar telekomtól vettem egy 14 pro-t. Tudnátok segíteni, hogy az app store miért írja, hogy a fiókja a magyar áruházban nem használható, váltson a német áruházra? Az apple ID-val lehet gond vagy milyen hiba lehet?
PS ID: KoloChelsea
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen