- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Már telepíthető is az Android 17 erre a Motorolára
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megvillantotta a K100 Pro Maxot a Redmi
- Elvarázsolja a Honor a kameraszigetet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
neoforce
aktív tag
Fast and smooth!! Ohh jeee ! Nem tudom miért de erről a Deadpol jut eszembe
X-Force!!
-
juuzer
addikt
Feltettem, de ez így SEMMI.

TechMagneTic (#1): +1
Még S7 idején megvettem a fullos Nova Launchert, ha valami stock-közeli élményre vágyom, felteszem, de ennyi.
-
TechMagneTic
tag
Hm... Évek óta nem b@szakodtam launcher-el.. Még talán a G Flex-en meg előtte a G2-őn.. Azóta semmilyen módon nincs szükségem rá. Már majd minden gyártó launchere egész jól személyre szabható.
-
hunhool1979
tag
Xiaomi mi11-en hibátlanul fut.... De minek is kéne?
-
batai15
félisten
Sehol semmi. Material design meg egy widget.
-
Skynet258
veterán
Jesszus de rég volt amikor egy Android launcher megjelenése hírnek számított... és még akkoriban is 2 másodperc hírnév lett volna egy ilyen zéró tudással megtűzdelt... nothing.
-
vacs
veterán
-
Tocso1706
csendes tag
Sztem 2022-ben már nem éri meg innovációt várni. Egyszerűen elértük a jelenlegi technológiánk határait. Max annyi változás lesz, amit a gép tanulással javítanak, amúgy kifújt a 2010 körüli one more thing.
Talán a viselhető eszközöknél lesz még 1-2 boom, meg ahogy megjelenek a többi gyártók arm chipjei gépekbe. -
esoember
csendes tag
Nekem eddig ez a Carl Pei-féle Nothing vonal a nesze semmi, fogd meg jól kategória! Pusztán marketing, az igazi innováció teljes hiánya mellett! Ebből nem lesz még egy Oneplus!!!
-
T. I.
senior tag
-
vacs
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
A BBK-nak nincsen köze hozzá ezért is koldulnak akarom mondani közönségi finanszírozással indulnak.
Igen, ez a hivatalos, hogy nincs köze hozzá.

Ezt gondolom nem hiszed el Te sem.

-
Linkin1994
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Az egyetlen cég, ahol hivatalosan a náting-ért fizetik az embereket.
Nem jósolok hosszú jövőt nekik…Pedig szerintem eléggé fognak nyomulni, Carl Pei és a BBK hátszelével.

-
Linkin1994
senior tag
-
cirx
senior tag
"amit egyelőre csak Galaxy S21, Galaxy S22, Pixel 5 vagy Pixel 6 mobiltelefonokon lehet kipróbálni"
Ki lehet ezt más készülékeken is próbálni.
(P4a5G) -
kakuk.tamas
addikt
-
i400
őstag
háááát, ha olyan dologról lenne szó mint amilyen anno a htc sense volt akkor megértem, de ez így kb "náting"
-
kakuk.tamas
addikt
Csak a szokásos semmi. Atom hype volt erre is aztán kihoztak egy aosp launchert 3 widgettel azta
Ezt akartam mondani. Stock droidra húztak egy stock launchert.
Habár hűek a cég nevéhez.
-
Linkin1994
senior tag
Csak a szokásos semmi. Atom hype volt erre is aztán kihoztak egy aosp launchert 3 widgettel azta
-
LosBlancosRM
őstag
Ennyire nem történik semmi a tech világban? Az időjárás widget megérne egy külön cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 - RTX 3050 16 GB RAM 1,5 TB SSD/ 6 hónap GARANCIA!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB -1TB - Azonnal Átvehető Deák.
- ÚJSZERŰ, GARIS! Dell Latitude 5540 - 15,6" FHD IPS / i5-1335U / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / HDMI
- iPhone 15 Pro 128/256/512GB, Fekete, Fehér, Kék, Natúr Titán, Független - Számla, 2ÉV Garancia!
- Microsoft Xbox Series S, 512Gb szép állapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 Tower brand - Xeon W 2265 64GB DDR4 256GB SSD RTX 4000 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Gigabyte GA-H81M-S2H + Pentium G3260 3.3Ghz - 1 hó Garancia / Számla / Ingyenes GLS
- Új HP 15-FD0003SF FHD LED i5-1334U 4.6Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával

X-Force!!

(P4a5G)