- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
A DXO FilmPack 4 viszont nagyon tetszik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom ez is az Aperture használókat célozza, ahogy más cégek akciója is. Az ár egyébként szimpatikus, és külön jó hogy van kipróbálható verziója, mert őszintén szólva én kicsit el vagyok veszve a kínálatban. Nem tudom, hogy egymással összehasonlítva melyik tud többet, miben tud többet, melyik gyorsabb, melyik tud valami egyedi extra "trükköt" és persze melyik eredményez szebb, használhatóbb képet ugyanabból a nyers képből kiindulva.
Vajon a Canon DPP 3.14, a Corel Aftershot Pro 2, az Aperture 3.5.1 és ez a DXO 9.5.1 funkcionalitásban hogy viszonyul egymáshoz?
Ahogy látom az Elite kiadás csak azoknak hasznos, akiknek "profibb" kamerája van. A funkcionalitás ugyanaz, csak a kamerák - lencsék támogatása más. Itt elvileg le is lehet csekkolni, hogy melyik editiont érdemes megvenni egy bizonyos kamerához: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest