- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabu3x
tag
jah, és sajna híján van olyan dolgoknak, mint pl. a gradient filter, vagy a brush. ezek nélkül már nem tudnék meglenni egy pillanatig sem.
-
tabu3x
tag
Nekem az tetszik a dxo-ban, hogy camera+lens kombót veszi figyelembe a korrekcióknál, és hát tényleg szinte bármelyik gép bármilyen obival párosítható. Az okos funkcióit mindig kikapcsoltam, mert kézzel jobb eredményt lehet elérni, már ami a csúcsfények és az árnyékok kezelését illeti.
Viszont, szerintem egyrészt lassú, másrészt gondjaim voltak a csúcsfényekkel. Igaz, a DPP-nél sokkal jobb a cucc, de azért a Ligthroom-ban olyan érzésem van a dxo-hoz képest, mintha 2FÉ-vel szélesebb lenne a dinamika tartományom, másrészt sokkal gyorsabb is.
De lehet, h más géphez a dxo jobb, mint az LR. A sonymhoz pl. Photo Ninja volt a legjobb, aztánDPPdxo/C1, végül a LR.
A mostanihoz (canon) a LR messze a legjobb, majd dxo/c1, Photo Ninja, végül a DPP.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest