Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xhege

veterán

Az elmúlt majd egy évben végigpróbáltam android vonalon a komolyabb gyártók telefonjait (Samsung Note 9, Samsung S10e, Huawei P30 Pro, Honor 20 Pro, Xiaomi Mi 9T Pro, Oneplus 7T és most Pixel 4 XL). Mindegyikben találtam valami kivetnivalót (igen biztos bennem van a hiba). Alapvetően nem jött be sem a One UI, sem az EMUI sem a MIUI. Az Oxygen OS már teljesen jó volt, a telefon oldalán a csúszkakapcsoló parádés, ott a fotók nem ragadtak magukkal. Lehetett gcammal szórakozni, de valahogy sok pénzért én már nem akarok szórakozni. Kinőttem ebből. A Pixel a szoftver szintjén a legjobb eddigi telefonom. Minden ott van és úgy működik, ahogy nekem jó. A fotós képességgek eszméletlenek. Ami gyengébb az az akksi (mondjuk egy P30 Pro vagy MI 9T Pro viszonylatában), a kijelző fényereje direkt napfényben és a videós képességek, illetve hiányzik a fizikai duál sim. Illetve az emberben benne van a para, hogy mi lesz, ha valami gond van a telefonnal (bár az enyém Turbados).
    Ahogy öregszek egyre vonzóbbnak találom a korábban általam is fikázott iPhone gondolatát. A 11-es szériától már az akksi problémát is megoldották, és nagyon vonzó a terméktámogatás, amit nyújtanak. Sosem volt iPhone-om és nem tudom milyen korlátjai vannak IOS-nek. Kipróbálás nélkül nem mernék belevágni, mert piszok drágák.
    Szóval én nagyon reméltem, hogy a Pixel valós versenytársa lehet egy iPhone-nak. Fotózásban és a szoftver gördülékenységében már az is, de a többi...

• xhege

veterán

válasz Essentials #38 üzenetére

Rosszul közelíted. Tavalyról idénre megduplázták azon országok számát, ahol jelen vannak. :D

Új hozzászólás Aktív témák