Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Netfone
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
-
Közel negyven év után új külsővel tér vissza az első Carmen Sandiego játék
gp A PC-re, konzolokra és mobil eszközökre szánt alkotás valamikor jövőre debütál.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Öt játékra is jól felkészült új Arc meghajtó
ph A 32.0.101.5989-es csomag nagyobb teljesítményt is hozhat az egyes címekben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma feltettem egy iPhone 13-ra...
-
Noukoum
veterán
válasz Bathorypeter #4 üzenetére
Megmarad.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Gubu0101
veterán
En is feldobtam megint.El is felejtettem,hogy a bank (raiffeisen) aplikacio nem szereti a beta szoftvert,igy el sem
imdul Megint varhatok frissitesre,mire ujra mukodni fog.
Ez tetszik[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz ForRedGlory #7 üzenetére
Nekem mindig ezzel az egy appal van bajom,bezzeg a tiktok az megy Általában az első app frissítés helyre szokta hozni.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Dr. Oid
aktív tag
Ugye 15 alatt készített iCloud mentést vissza tudok rakni, ha 16 bétáról 15-re mennék vissza?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
CIB app is megy, bár elég lassú, de legalább működik.
Eladó switch-ek: OUTEMU Silent Cream Yellow, HAIMU Heartbeat silent linear, AKKO Piano Pro v3
-
LosBlancosRM
senior tag
Felraktam, de minek...
Külső billentyűzetnek minden alkalommal engedélyezni kell a beillesztést.
Zárolt képernyőn bugos a zenelejátszó
Főképernyőn halál komolyan odaraktak egy keresés "gombot", ami amúgy lefele gesztussal is megy.
Külön lezárt, főképernyőn hátteret állítani macerás, hirtelen azt hittem, nem is lehet.
Lezárt képernyőn az időjárás widget vicces, a figyelmeztetés szövegének csak a 3/4-e hiányzik, nem is méretezhető.
Lezárt képernyőn az óra átfedése gyári képekkel megy, azokból meg alig van. Persze az egyik pride.Remélem érdemi újítás is jön, mert ez eddig lepkefing.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz ForRedGlory #3 üzenetére
Az, hogy lehet? Eddig nem volt fluid? Vagy most már szuper fluid? Hihetetlen, hogy mindig tud folyamatosabb lenni a folyamatos animáció. Nagyon tudnak valami almáék.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
nozs23
addikt
válasz LosBlancosRM #13 üzenetére
Milyen erdemi ujitasra gondolsz? Gondolod bejelentenek uj featueket a hivatalos indulasig?
Ez az iOS 16. A hibak ki lesznek javitva launchra es kesz. -
Felesbandi
senior tag
válasz LosBlancosRM #15 üzenetére
Nekem nem Pro modellem van es nem tettem fel a betat se, igy csak latatlanban tudok hitetlenkedni ezzel kapcsolatban.
Hacsak nem placebo hatas miatt tunhet gyorsabbnak, azt tudnam elkepzelni, hogy a kijelzo esetleg gyakrabban tartja magasan a kepfrissitesi frekvenciat.
Ezt leszamitva szkeptikus vagyok en is ezzel kapcsolatban, de remelem, hogy tevesnek bizonyulok.
-
LosBlancosRM
senior tag
-
Gubu0101
veterán
válasz LosBlancosRM #18 üzenetére
Miota erintokepernyos telefon van,azota ekezet nelkul irok Mar ugy hozza szoktam,hogy neha elfelejtem a laptopon is hasznalni,mikor irok.
Engem most az zavar,hogy az ertesitesek a zarolt kepernyon annyira lent vannak aod-nal (ha szabad igy hivnom),hogy alig veszem eszre,vagy ha erkezik egy ertesites,en ott szoktam nemitani 1 napra,de olyan gyorsan kitorlodik balra huzasnal,hogy nincs idom a beallitasra nyomni…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz LosBlancosRM #14 üzenetére
Nem tudom milyen a xiaominak.Csak azert raktam azt ki,mert maga a fold,mint hatterkep megtetszett.Van meg masik lehetosegnek a hold,meg egyeni.Egyenlore betaban jovanazugy
-
joey04
titán
hát nem egy android sajnos.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Skynet258 #11 üzenetére
A CIB appal óvatosan. Valamikor elindul, valamikor crashel mint a dög. Nem tudom hogyan van megírva az az app…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Portré módban készített képpel is megy az óra átfedés.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
nozs23
addikt
válasz kakuk.tamas #25 üzenetére
Bármilyen fotóval megy, amit jól feldolgoz az AI, nem kell portréfotónak lennie, de igen, elég lutri, hogy jól belövi-e vagy sem.
-
Gubu0101
veterán
Nemm Jott frissites az appra,de ugyan ugy fagy.Szerintem nem is fog,majd csak a vegleges 16-os verzioval.Mar most ugy emlekszek,hogy ugyan igy megszivtam meg anno a 15 betaval is
-
Gubu0101
veterán
Tegnap lefrissitettem beta 2-re,az elobb jott frissites a raiffeisen appra es mar mukdoik is Szeremcsere nem kellett megvarni a vegleges verziot.
Eddig nem tudom volt e lehetoseg,de most az app felajanlotta,hogy hozza adhatom az apple pay-hez (tarcahoz) a bankartyam.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Morgenstern #33 üzenetére
Szerintem akkor,vagy is ugy remlik az ios 14 is kb akkor erkezett mikor az uj szeria.Asszem szeptember 19 korul lesz a bemutato 🤔
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz Felesbandi #21 üzenetére
S akkor ékezetes is a mondókád, meg nem is? Na olyat ne csináljál. Egy konstansul ékezetmentes szöveg rendben van, nem az az igénytelenség. Az igénytelenség a központozás hiánya vagy annak nem érzése/túlzásba vitele, egyéb írásjelek elhagyása, szóközzel tologatása vagy szintén túlzásba vitele, balra dőlő ékezetek, egyeztetésre nem figyelés, elküldés előtt át nem olvasás, s az abból adódó, rendszerint érzelemirányított katyvasz megalkotása ösztönből - ezekkel kezdődik. Nincs köze egy értelmes, de ékezettelen közlendőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj és szűrő topik
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Amazon
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Trollok komolyan
- Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
- További aktív témák...
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 4 32GB WiFi/1 hónap gar./Akku 80%/p3621
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Beszámítás! Apple iPad Air 5 2022 10.9 64GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Mini 6th 64Gb
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen