Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Kelvin #5 üzenetére

    almát hasonlítasz körtéhez.

    persze, megfelelő technikával, eszközellátottsággal meg felfordulással meg az életed körészervezve lehet pápai áldással ellátott nemeskovászos kézműves ezocsakrás csiamagos tündenyálas kenyeret is csinálni, de ezekben a kenyérsütőkben az a pláne hogy nagyon egyszerűen lehet a bolti félbarnánál jobb kenyeret csinálni pontosan 3 perces munkainputtal.

    mi már 5+ éve sütjük otthon a kenyeret, és nekem is feltűnt, hogy a képen szereplő kenyér puffadtabb, sápadtabb és kicsit kevésbé jó tartású mint a miénk de az irány jó.

    mivel se időnk se kedvünk se légkeveréses sütőnk, nekünk ez a megoldás is remekül megfelel, belseje jó állagú, levegős de mégis tartalmas, a héja roppanós, de omlós, és romlani soha nem romlik meg max. megszárad a lenvászon zsákban.

Új hozzászólás Aktív témák