- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
válasz
Major Lion #169 üzenetére
Kéz alatt gari val, hátha :)
-
gyuszmó
őstag
Milyen óra jöhet szóba, ha nem Garmin, jó fajta sport okos óra? Vagy estleg fenix széria alatt Garmin ami vállalható erőnléti edzés, túra ilyesmi célra. Olcsóbb kategória. Köszönöm
-
gyuszmó
őstag
válasz
Major Lion #121 üzenetére
Fenix 6 prom van, ahhoz képest?
Tehettek volna bele amoledet, Nagyon gondolkodom hogy az Epix2 jó vétel e, max többet kell tölteni. -
gyuszmó
őstag
Erre találtak ki a szilikon tokot :) védő burok pár ezer Ft
-
gyuszmó
őstag
"plusz ma jön frissítés a 6-osra, amiben több a 7-ben lévő alkalmazás is benne lesz."
Honnan tudom, hogy frissített-e , milyen verzió számot nézzek ? Nekem 6 pro van.
-
gyuszmó
őstag
válasz
Major Lion #94 üzenetére
Azt hiszem annyival nem tud többet amennyivel drágább, gondolom fél év múlva sokat esik majd az ára. Köszönöm Uraim
-
gyuszmó
őstag
"plusz ma jön frissítés a 6-osra, amiben több a 7-ben lévő alkalmazás is benne lesz."
Honnan tudom, hogy frissített-e , milyen verzió számot nézzek ? Nekem 6 pro van.
Nagyon gondolkodtam, hogy lecserélem, 7 szériára, zafír üveg, dlc, érintő képernyő, solar stb. de ahogy olvaslak benneteket ,lehet hogy nem éri meg. Mondjuk 150.ért elmenne a 6pro,
337.000 a 7es nem tudom ,hogy megéri-e . Azt hittem Amoled kijelzőt kapottVagy várok még pár hónapot .Szomorú lettem.
Nem éri meg ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest