- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
Egy kis összefoglaló, saját tapasztalat alapján:
Az első feltöltés utáni első töltés ma volt, 15 nap használat után.
15% volt még az akkuban.
Nappal pulzus folyamatosan.
Pulzoximéter csak éjszaka (23:00 - 06:30)
Futottam összesen 460 percet (7,66 óra) - Stryd + multi GNSS opciókkal.
Ledet is használtam, összesen kb.20 percet.
Folyamatos telefonkapcsolat.
...és persze nyomogatás, ismerkedés...
Remélem nem maradt ki semmi, illetve nem emlékszem, hogy ez idő alatt töltőre került volna... most indul egy új ciklus, majd jegyzek mindent a naptárba.Ja, 7X SS az alany.
-
k5.20
senior tag
Én az 5-nél léptem a Garmin-családba, megszoktam már ezt a kijelző típust.
(Előtte Polar v800 volt, az is hasonló technológiával, csak fekete-fehérben.)
Egyébként meg ballagj el esetleg a Navigate üzletbe, ki vannak állítva egymás mellett, megsasolhatod, nyomogathatod élőben. -
k5.20
senior tag
A 20% a háttérvilágításra vonatkozik.
Egyébként úgy van, ahogy mondod, el kell menni és megnézni.
Nekem az Epix- kijelző tetszett, de amikor felpróbáltam, akkor rögtön az volt az érzésem, hogy ez nem az én méretem.
Mondjuk 19 cm a csuklóm, nem valami nagy, de a 7X jobban áll rajta, főként, hogy vastagabb is a szíja. No meg az előd is 51 mm-es volt.
A lényeg meg szerintem az, hogy ha már fizet az ember egy val..g pénzt érte, legalább boldog legyen vele! Nálam ez megvan! -
k5.20
senior tag
A linkelt képhez, nem a vita, meg egyebek kedvéért (mert nyilvánvaló, hogy 416x416 az nem 280x280), csak mert már kiderült:
"Ez nem igaz, DCRainmaker (a messze legjobb sporteszkoz-review site) osszehasonlitotta, es az Epix jobb meg napsutesben is."
Válasz:
"Nagyon jol ismerem DCRainmaker. És amit ott kifelejtett mondani (az ördög a részletekben van). Hogy itt csak 20% volt a Fenix 7. Ezt azért tudom, mert külön meg kérdeztem tőle.
Az a kép is ilyen beállítás mellet készült."
(Forrás: oalex #62) -
k5.20
senior tag
-
k5.20
senior tag
Ha még aktuális: én azt mondanám, hogy teljesen más.
Ez egy sportóra, amit más profillal terveznek, mint bármely más okosórát.
Idézem valakitől: ez egy sportóra okos funkciókkal, amazok meg okosórák sportfunkciókkal.
A tartalom amit egy sportórán meg kell jeleníteni, - szerintem - nem igényel amoledet.
Talán a térképek lennének kivételek, de valójában az igaz itt is, mint a naviknál: az eszköz csak kisegít, nem ott, hanem a valóságban haladsz. Tehát rá-ránézel, de nem azt bambulod folyamatosan. Arra meg tökéletesen alkalmas a Fenix kijelzője.Az alattam szólókhoz csatlakozva, fel kell mérni, mire akarod használni.
Ha csak néha-néha sportolgatsz, jól jöhet az amoled. De töltögetni fogod. Megmondom őszintén, hogy egyelőre elég szkeptikus vagyok az üzemidős beszámolókkal kapcsolatban. Tehát, kétlem, hogy ha úgy használnám az Epix-et, mint ahogyan a Fenix-et, kibírna-e egy hetet. De ne legyen igazam.
Az meg inkább persze személyes, de én nem szeretem, ha egy sötét korong van a kezemen...
Ugye az amoledesek általában arra szervezik az órát, hogy miként tudnak takarékoskodni. Így aztán a legtöbb gesztusra, vagy érintésre mutat csak valamit.
Ez a Fenix-en nincs, mindig van óralap. Igen, sokkal kevesebb színnel és fele akkora felbontással. DE. Múlt hét szerdán vettem meg, feltöltés, beállítás, nyomkodás, 1,5 óra futás (multiband-al, mert ha van, akkor kihasználom), telefonos kapcsolat állandóan, pulzus állandóan, pulzoximéter csak éjjel, most 77%-on áll és 18 napot ír. Szóval jó eséllyel elfelejted, hogy hova tetted a töltőkábelt, mire legközelebb kellene...
ja, és én személy szerint jó húzásnak tartom, hogy behozták az érintő-kijelzőt!Azért nem állítom, hogy egy 51mm-es házban lévő Epix nem kisértett volna meg, de valójában nekem ez fexik jobban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Gyorstöltős Power Bank - 10600mAh / 22.5W - Kedvező ár!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest