Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Bocs, az elkerülte a figyelmemet. (Illetve azon is átfutott a szemem, hogy olyan Garmint írtál esetlegesre, ami nem fenix).
Ami Garmin, jó lehet outdoor tevékenységre és mellé Fenix ár alatt van, az az Instinct széria (ebből szvsz a Solar verziót érdemes megnézni), ami sok helyen le van értékelve az újonnan kijött (és szvsz nevetségesen túlárazott) Instinct 2 miatt. (A kinézetük nem jön be mindenkinek - nekem sem -, de amúgy baromi jó és megbízható, kifejezetten outdoor jellegű órák.)Viszont a 6 Pro órád után szerintem nagyjából minden visszalépés lenne (az általam írt Polar óra, az Instinct, meg az olcsóbb Coros-ok is).
-
Gothmog
senior tag
Ha lát esetleg "leócskázva", akkor a Polar Grit X Pro is jó választás lehet. (De ár/érték arányban általában a Coros órák a legerősebbek.)
Én mondjuk lehet, hogy egy Fénix 6-ot keresnék, ha most ilyesmi órára lenne szükségem. (A 7-es széria miatt ráadásul sokfelé akciózzák, és bőven jó még a 6-os széria mindenre is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest