- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Bocs, az elkerülte a figyelmemet. (Illetve azon is átfutott a szemem, hogy olyan Garmint írtál esetlegesre, ami nem fenix).
Ami Garmin, jó lehet outdoor tevékenységre és mellé Fenix ár alatt van, az az Instinct széria (ebből szvsz a Solar verziót érdemes megnézni), ami sok helyen le van értékelve az újonnan kijött (és szvsz nevetségesen túlárazott) Instinct 2 miatt. (A kinézetük nem jön be mindenkinek - nekem sem -, de amúgy baromi jó és megbízható, kifejezetten outdoor jellegű órák.)Viszont a 6 Pro órád után szerintem nagyjából minden visszalépés lenne (az általam írt Polar óra, az Instinct, meg az olcsóbb Coros-ok is).
-
k5.20
senior tag
Én az 5-nél léptem a Garmin-családba, megszoktam már ezt a kijelző típust.
(Előtte Polar v800 volt, az is hasonló technológiával, csak fekete-fehérben.)
Egyébként meg ballagj el esetleg a Navigate üzletbe, ki vannak állítva egymás mellett, megsasolhatod, nyomogathatod élőben. -
HThomas
őstag
Ez a lista, amit a 6 megkap, a dcrainmaker review-ból:
– SkiView Ski maps (with the new resort/runs/XC ski trails features)
– Health Snapshot (including HRV data)
– Run/Walk/Stand Detection (in a workout)
– HIIT 2.0 Activity profiles and Workouts
– Better PulseOx error handling and spot checks
– New Activity Profiles: Adventure Race, Wind Surfing, Kite Surfing, Tennis, Pickleball, Padel, Snowshoe
– New Bike Profiles: eBike, eMTB, Road, Mountain, Indoor, Gravel, Cyclocross, Commute, TourNotably missing from that list is the new Stamina and Up Ahead features.
Érdekes, én a Health Snapshotot nem találom a 6-ban, lehet, hogy az majd később jön?
A séta/ácsorgás detekciót sem láttam még, gondolom az a Connect-ben látszódik majd. -
Major Lion
senior tag
Neked kell tudni hogy megeri e vagy sem.
Szerintem az erintokepernyo hasznos, es ha eddig nem volt problemad a kijelzovel akkor a hetesen se lesz. Rengeteg osszehasonlito teszt van mar ahol meg tudod nezni milyen az AMOLED a fenix-hez kepest.
Megjegyzes: fontos hogy nincs always-on az AMOLEDen, vagyis nem ugy ahogy varnad, always-on modban ha mar nem nezel az orara akkor lentebb veszi a fenyerot, es ha felemeled a kezed akkor vissza. -
Bennyboy
őstag
ugyan ebben a cipőben járok mint te. Nekem is 6pro van és nagyon beizgultam a 7 sapphire-ra de nekem most ennyit nem ér meg a csere, főleg, h tele a piac eladó 6osokkal minden fajtából. Én várok pár hónapot és ha lesz használt 7es akkor lecsapok rá. Annyira nem sürgető a váltás mert a mostanit is szeretem.
Amoled nekem nem ér annyit, h bukjak egy csomó üzemidőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Zelda Játékok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest