- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy33
senior tag
válasz
sirály69 #151 üzenetére
Ezt jelezted nekik? Már, hogy mit írtak az amerikai központból?
A Garmin alapból nem javít, hanem cserél, gari időben ingyenes, azon kívül van egy árlista, hogy mit mennyiért.
Ez alapján a cserét biztosítaniuk kéne, ha te kéred.
Facebook Garmin oldalán is van egy garminos srác, normális. Kérdezd meg őt, hátha jobban segít.
A termék kapcsán meg, csak cserélhető szíjas órát érdemes venni. -
HThomas
őstag
válasz
sirály69 #153 üzenetére
Valaki asszem írta vmelyik topicban, hogy neki szó nélkül cserélték az óráját... az talán egy Fenix volt... a Logitech csinálta régen ezt a nem javítunk policy-t, úgy gondolom, hogy tud ez működni, csak nyilván kell hozzá egy normális viszonteladó. Szerintem érdemes még gyúrni az amcsikat és megpróbálni kiharcolni valami dealt-t (pl adjanak egy jobb, újabb modelt, ráfizetéssel; mindenki jól jár).
Egyébként a hazai viszonteladók és szervizek csapnivalóak... volt egy fényképezőgépem, amit nem tudtak megjavítani... garanciaidő közben lejárt, de hónapokat állt a szervízben. Ügyvédi felszólítás a boltnak, és érdekes módon visszavették két és fél év után a terméket és visszaadták a pénzt.
-
sirály69
őstag
válasz
sirály69 #146 üzenetére
Több órát használunk a családban évek óta. Most a feleségem Vívosport óra szíja adta meg magát. Ugye egybeépített szerkezet, nem cserélhető....
Navigate kft a szerviz. Csak csere lehet. Nem kevés pénzért.
Felhívtam őket. Azt mondták van raktáron. Írjak egy emailt, hogy kell a csere. Ez délután 4 előtt volt. Este el is küldtem az emailt, majd másnap reggel, hívnak, hogy sajnos még sincs, de megrendelik. 3-4 hét. Mondom OK... (2021.12.06)
A mai napig sincs meg. A navigate szerint nem szállít a garmin. Írjak nekik...
Írtam emailt és facebookon is. Mind a két helyen a navigate kft-hez irányítottak vissza.
Pedig több esetben is leírtam nekik, hogy ők nem tudnak segíteni...
"It's not that we can't ship, but due to International shipping and customs and duties fees it could possibly cost more than the watch. Since we are in the States we aren't able to ask Navi-Gate to get this covered. " Ezt garmin support írta...
Tehát ezek szerint kidobhatom a 2 éves órát... és várhatóan ez lesz a többivel is, ha lejár a gari...
Ilyen hányadék eljárást nem tapasztaltam még!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest