Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Jövő év elején jön az Ender Magnolia: Bloom in the Mist teljes változata
gp A PC-s végső kiadás mellé ugyanakkor érkeznek a PlayStation, Xbox és Switch verziók is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bembee12
aktív tag
Szóval egy árban lesz a A32 5G-vel...
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
janeszgol
félisten
Nekem szimpatikus az A22 5G. Oke csak 4 GB ram, es a Redmi Note 10s tesztnel mondtam, hogy 100 ezerert 6GB dukal. Viszont itt van biztonsag, lesz szoftveres tamogatas is.
Ha nem cseszik el itt-ott, akkor jo vetel lehet.
Elofizuban gondolom egy olcsobb csomaggal 40-70 ezer ft kornyeke lesz. Jol hangzana, jo vetel lehetne. -
zozzo72
aktív tag
Miért nem tudták kisebb, mondjuk 6,2 kijelzőméretben kiadni?
-
scyllarus
veterán
Hát ez a tegnap bemutatott Redmi Note 10 5G drágábban.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Fall-N
veterán
Hát nagyon nem. Az egyiken MIUI fut a másikon One UI. Az egyik IPS a másik OLED. Kinek mi az előny. Nekem ezek közül csak az OLED ami nem jön be, így végre van olyan legalább FullHD+-os Samu ami IPS-t kap. A Redmi Note 7 után a 10-es széria nem fog kelleni az OLED miatt. A MIUI-val nincs bajom, most is azt használom.
A következő új telefonnál legalább az A22 5G is számításba jöhet, addigra lejjebb is megy majd az ára.
-
nagyúr
Kipróbálnám mennyire használható egy ilyen 5G-s belépő szintű Samsung telefon, régebben “számomra “ nem volt elfogadható a rendszer stabilitása .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
scyllarus
veterán
A triviális android skin különbségen kívül (amit értelmetlen volt megemlítened ) melyikben is van AMOLED? (Ami mondjuk sokkal szebb az IPS-nél, de ez már egyéni preferencia)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
Azért érdemes lenne megérteni, hogy a Miui vagy a Oneui nem csak valami skin, elég komolyan módosítva van a rendszer mindkét esetben....
Ha csak egy Sima skin lenne, akkor a Miui tudna mindent amit Oneui, és fordítva is igaz.
max máshogy nézne ki.
Mondjuk szerencsére az utóbbi pár évben már elég sok minden alapnak számít a gyártói verziók közt is.
-
scyllarus
veterán
válasz aprokaroka87 #10 üzenetére
Nem írtam, hogy nem. Használom mindkettőt, egyébként
De ez olyan dolog, ami a gyártóból következik, szerintem a fórumtárson kívül mindenki értette, mire gondolok, amikor azt írtam, hogy ez ugyanaz, mint a másik gyártó telefonja (hardveresen)."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
janeszgol
félisten
válasz Luck Dragon #7 üzenetére
Ezen én is elgondolkodom. Jövő tavasszal tudok a Telekomnál hosszabbítani, egy jó árazással el is hozok egy ilyet. Első 5G-s telónak megteszi.
-
nagyúr
-
scyllarus
veterán
Ebben igazad van, vagy más szemszögből, aki az egyik rendszer híve, az tud választani. Ezért is írtam be, hogy a MIUI-fan is megkaphatja ugyanezt a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Házimozi belépő szinten
- VPN topic
- Premier előzetesen a Test Drive Unlimited Solar Crown
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen