- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Touch-ko #169 üzenetére
Az active desktop itemekre, channel-ekre. Jobb képet nem találtam sajnos:
A koncepciója teljesen hasonló volt, mint a 8 évvel később a Vistában visszatérő Sidebar Gadget-eknek, csak persze nem volt annyira csillivilli, és kissé megelőzte a korát, mert a 90-es évek második felében még azért nem volt ennyira általános az állandó internet kapcsolat, ráadásul igencsak erőforrás-zabáló volt, ami abban az erőforrás-ínséges időkben meglehetős hátrány volt, így akkor bukásra volt ítélve az egész, nem is erőltette a dolgot a MS sem, gyorsan feladta az egészet, és a fejlesztők sem nagyon érdeklődtek a dolog iránt.
-
Xero
nagyúr
válasz
Touch-ko #110 üzenetére
Ez így is van.
Én pl az OS X bétát mindig egy régebbi gépre vagy külső lemezre pakoltam. Anno amikor volt éles dev accountom, akkor szinte minden snapshotot végig is próbáltam.Most is először az öreg MBP-ra megy fel, aztán mehet az öreg Mac Pro-ra. Ha nagyon stabil, akkor mehet a MBP-ra, majd a MP-ra is, bár ez utóbbi kettőt erősen kétlem. A régi MP-n pl 10.8-ról sem váltottam, csak az új géppel.
(#113) jacis: Hogyne.
(#116) Fr0z3n: Több haszna is van mint az okosórának. Igaz mondjuk, hogy részben már 10 éve is megoldott volt OS X-en BT-n keresztül, de kiölték a rendszerből és a kiegészítők is megszűntek. Én kifejezetten örülök neki.
(#123) Fr0z3n: A Gear az én szememben haszontalan és még ciki is sok helyzetben. Egyszerű kényszer megoldás a lapátok mellé. Viszont várható, hogy az Apple is beáll a birkák közé.
Ezzel szemben a Glass-t pl értelmes dolognak tartom és némi faragás árán sok helyen tudnám használni. Pl: Síelés, bicajozás, motorozás. Mind olyan helyzet, ahol sok info hasznos lehet a szemed előtt, de a kezed foglalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest