- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Skálázódni skálázódnak, DE a skálázódás eredménye vagy jó vagy nem. A feliratok úgy 90%-ban teljesen csétcsesződnek, az UI elemek szétcsúsznak és egyszerűen ronda lesz az alkalmazás, maga az egész skálázódás borzalmas eredményt ad. Ezt most W8.1 elöttre mondom, W7-en próbáltam használni anno, és kb agyrém. Tök mindegy hogy WPF vagy WinForms, 8.1 alatt is a rendszer nyúl bele kemény a megjelenítésbe, nem pedig alapból "jó".
Szerk: Hova vigyük át a témát? Nem akarom halálra offolni szegény iOS-t.
-
Viszont ha másra nem is, ara jó lehet,hogy a kezdetekben motiválja, lelkesítse a "tespedék" népet, aztán ha ez legalább addig kitart, amíg már érzi, mennyivel jobban van tőle, lehet nem hagyja abba. Persze, ez nem így szokott lenni, mert nagy hévvel nekivág az ilyen, másnapra olyan izomláza lesz, amit még egy hét után is érez és levonja a konzekvenciát,hogy ez "nem neki való".
-
ZooLee
senior tag
Sportolni sose fogsz egy kutyutol. Elhiszem, hogy 2-5-10-szer motivalja az embert, de 1-2 honap sport az semmi, hosszabb tavon meg nem egy mobilapp fog ravenni a sportolasra. En igy tapasztalom.
Ebben teljesen igazad van (én is így vagyok), de nem is azt mondtam, hogy sportolni fog tőle, hanem talán utánanéz annak, hogy mi okozza a riasztást, és ha már az orvos is megfenyegeti, akkor esetleg elgondolkodik azon, hogy kellene valamit csinálni. Ha meg nem, akkor így járt. Én sem gondolom ezt csodaszernek, max egy jó lehetőségnek...
-
legiaap
félisten
Szerintem sokat segít. Nekem van egy kütyüm és minden nap velem van. Látom mennyi munkát végeztem, beírom mennyi kalóriát égettem el és még mennyit ehetek meg, hogy ne hízzak. Vérnyomást is ugyanúgy beviszem a BMI-t is, sőt mióta kondizok a méreteket is és így láthatom a fejlődés méretékét. Az meg még jobb, hogy mivel egy helyre összegyűlik minden adat simán megmutatom a dokinak ami nagy segítség lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest