- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Az utolsó utáni pillanatig nem hittem benne a pletyók ellenére, hogy az iPhone 5C-hez hasonlóan lesz megint egy ilyen 1éves újracsomagolt modell, 1éves chipset-tel kiadva.
Tudom, hogy most ilyen időket élünk, de akkor is, ez engem ez (is) megakasztott (az árak mellett).A Pro széria viszont ennek ellenére elgondolkodtat, pedig én csak kétévente szoktam váltani.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kakuk.tamas #47 üzenetére
A dual sim meg marad Keletnek, Ázsiának. ( Hongkong, Kína, Makaó) ( Mert létező dolog, csak senki sem beszél róla)
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
LurkerSheik #5 üzenetére
Az esim only kizárólag usa…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
NyMRooD
őstag
-
törölt tag
Egyetlen lépésre vagyunk az egymillió azaz 1.000.000 forintos mobiltelefontól.
És ez húzni fogja a teljes android-világot is fölfelé. Persze nem a műszaki, csak az árszínvonalra gondolok. -
NyMRooD
őstag
Előző banda amikor végzet 799 usd + magyar áfa 196 ezret jelentett (nyílván náluk is gyengült volna sokat lehet többet is, de attól még igaz), most meg 401 ezret, gyengült az euró is, de a forint még ahhoz képest is rengeteget gyengült (más valuta cseh/lengyel/román) meg nem gyengült az euróhoz viszonyítva. Szvsz sokkal jobb helyzetben lennénk ha lenne eurónk.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
LosBlancosRM #38 üzenetére
Vajon Te vetted az iPhone 13 Pro Max-ot, vagy kaptad?
Mert valamiért Te is megvetted nem oly régen
Az akkor sem volt olcsó mulatság.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Most lesz egy lila a kék mellett, mert bejön!
-
LosBlancosRM
őstag
Az a sziget valami hatalmas poén. Ennél nagyobb marketing bullshitet én még nem láttam. És van aki tapsol neki. 😂😂😂 🐑🐑. 6.7 colos kijelző tetejére raknak egy interaktív gombot, szval amit alul tudsz csinálni, azt most csinálhatod fent is.(Pl hívás).
A magyar árak teljesen jók, sok bohóc van, aki úgyis megveszi, csakhogy a legújabb legyen neki.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
StanDoFF
tag
Amikor láttam a 14 "fejlesztéseit", már tudtam, hogy feleslegesen vártam az új szériára. Gondoltam sebaj, majd veszem olcsóbban a 13-at, aztán láttam az új árait...
Marad valami androidos olcsó vacak. -
ricsi0307
senior tag
Szerintem belehet tárazni gyorsan a még készleten lévő 13 Prokból mert hamarosan drágábban ellehet majd passzolni egy bontatlant mint amennyiért tavaly megjelent
-
evR
aktív tag
Nekem sima i11 128gb van majdnem 3 eve. A Dynamic Island felcsigazott, jo otlet -pirula-potty szerintem kaka, de igy otletes- viszont ezen kivul nem latok sok ujdonsagot. Egy evig meg tuti kihuzom. Meg egy dolog: a mereten varialok. Jo a 6,1” de neha jobb lenne picit nagyobb, viszont a 6,7” az meg mar nem valos szamomra.. zsebrevagas stb. Szerintem a Dynamic Island egy nagyszeru dolog, h elfeledtessek az emberrel a notch-os dolgokat.
( bar sztem a notch az meg mindig jobb, mint a lyukak barhol, imho)''...trend a lelke mindennek...''
-
Graphics
Jómunkásember
Mondjuk ez az AoD kicsit olyan, mintha nem sikerült volna jól megoldani... 1Hz, meg minden aktív szinte...
Hát kíváncsi leszek az üzemidőre.
De én csak károgó vagyok, nekem nem lesz ilyenem.
Viszont várom az élménybeszámolókat.
-
sfefe
addikt
Hagyjuk már ezt a kormányunk a másik sem volt fényesebb meg ez sem...
507k lenne dollár áron +fa...
De ha EUban tényleg 1300euro az nem csak a kormányunk...
Szar a forint mint mindig a dolcsit meg az amcsik felpumpálják.. ennyi...[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Plebi
senior tag
Én is meg nyáron beszereztem a 256-os 13 Pro Maxomat. Mondtam ismerőseimnek, hogy a MacBook Air-ből kiindulva, ha iPhone-t akarnak venni meg “jó” áron akkor a bejelentésig tegyék meg mert durva emelés lesz, és a régiek ára is elszáll. Hát így lett. 500 ért vettem a Pro Maxot most ugyanaz, ugyanúgy 256-os 690e Ft. Minden csak nem normális.
Egyébként a 14 Pro széria bejön, jók az újítások, nekem is nagyon tetszik amit az előlapi kamera körül csináltak. AOD is oké, csak gondolom Apple módon nem lehet kikapcsolni majd mert ok jobban tudják mi kell nekem.
Note10 plus után nagy váltás volt az alma, nehéz is megszokni, de 14 és úgy összességében alma nem mostanában lesz nálam beújítva amíg az árak ilyenek maradnak.Órákat nagyon vártam az sem normális. Ultra 800 dollár 420 e Ft. Pffff….
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Graphics
Jómunkásember
Annyira jók ezek az árak.
@juuzer: Nagyjából a kezdetek óta így kellett volna megoldani...De idővel persze.
-
sfefe
addikt
A forint +a fa kb 507re jön ki... Ezaz 570 kicsit nagyobb kasza...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
papeti01
senior tag
Mondjuk az EU ár is eléggé beteg.
999 USD van 1299 eur. Az 30 %...
Mi indokolja ezt a különbséget?
#proudfather
-
nozs23
addikt
Varom, hogy elarasszak az aprot a hanyatlo nyugatrol behozott darabok. Azokban nincs sim tárca, ugyhogy konnyu lesz kiszurni.
[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
Bevallom engem az AOD-vel megvettek kilóra. Tény, hogy nem fogok venni.
Viszont tetszik, amit a kivágásból kihoztak, szerintem az értesítéseket meg a különböző buborékokat tök jól megoldották. Még ha picit nagyra is sikerültek.
A 14-ek ára viszont 60Hz-el elég meredek. Tudom, hogy a kormányunk ezt is jól elintézte nekünk, de azért durva :')
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Vannak árak! Szent isten.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Előre megyünk nem hátra!
Jó a forinc.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Mark88V
lelkes újonc
Ismet komoly lett, hihetetlen hogy meg mindig tudnak mit alakitani a kamerakon
.
Marad a 13Pro meg egy darabig. Tetszik a "Dynamic Island" jo otlet! -
Bwin87
tag
1Tb verziót kerekíthették volna 1 millióra,ilyen áron az a kis különbség oly mindegy...
Sony Xperia 1 V
-
bedibazsa
senior tag
Itt, az UK-ban is rendesen emelkedtek az árak. Azt hiszem, a 12 pro-m az utolsó iPhone-om ennyiért 😀
-
hankock
tag
Az i13 128 ma reggel 324000-volt! Megjelent a 14 és a 13 ára felment 389000-re!!!!!!!!!
Hogy is van ez????????
Az i14 128 450000. -
anulu
félisten
a 3 éves 11 pro-t lecserélném egy 14 pro-ra, ha nem kibeb*****t 400 Ft lenne 1 USD!
#3 jah...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Elementgamer
csendes tag
Iphone 13pro induló ár: 424 990 forint ( 999$ )
Iphone 14 induló ár: 449 000 forint ( 799$ )
-
Zozzy94
tag
Legutóbbi 256-os 12PM helyett ha most 14PM-et szeretnék hasonló “nem nagyravágyó” tárhellyel akkor laza 200 ezerrel kell(ene) többet adni.
Ennyit már a Provident sem ad 😅🤌🏻
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
Sza_Sa
senior tag
Tervben volt a 14 pro. Valahol azért tudtam, hogy nem lesz olcsó, de az árak olvasása után kuszaszem és a röfi remélem erősen csuklottak, ugyanis emlegettem őket nagyon erősen és sokáig.
Nem tudom, ennyit nagyon nem ér egy telefon, ez már beteg
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
joey04
titán
A sima széria ergya lett, a pro az nagyon jó lett most is. Az új sziget külseje nem annyira ronda a hivatalos promo anyagban mint a korábbi képeken, de luk luk szóval az nem érdekel, viszont a szoftveres dolog amit betettek mögé az tetszik. A kamerák biztos fejlődtek, de én a nagyobb zoom-ot hiányolom. Így összességében nem gondolkodok váltáson 13 pm-ról. Az ára várható volt, hogy húzós lesz, de ha az 1450-es eur árat nézzük (pm) akkor is 50k-val kb drágább annál is, amit vártam. Ez van.
-
Elementgamer
csendes tag
A pró széria ígéretes lett
A hazai árak kevésbé. Dollár árban vártam ugrást, meglepett, hogy maradt a tavalyi felhozatal ára, ezért is ígéretes. Gondoltam is, hogy szép magyar árak lesznek, de...
-
kajarin
csendes tag
Dolláros árak teljesen rendben vannak, de mire euró lesz, már kap egy szép emelést, hát még mikor a fantasztikus forintra is át lesz váltva… siralmas.
USA verzió meg gondolom nem működik teljesértékűen itthon, igaz?
13-ról 14-re váltani teljesen felesleges mondjuk, de a 14 pro… -
collecting
tag
A Pro Max 630-as indulója 165 ezerrel drágább, mint a 13 Pro max volt. Agy.asz, sokkolt. Persze megveszem, de kisebb szívrohamot kaptam, ez nem emberi ár, főleg úgy, hogy erről nem az Apple tehet, pusztán a csúcsszuper HUF-unk…
-
570 a 14 Pro induló ár.
éééééén megmondtamMondjuk legalább a 13 pro maxom tartja így az árát
A 14 széria egy rókabőr.
A 14 Pro viszont szerintem előre lépett, ha nem cserélem le idén nyáron a 11 Pro-t 13 Pro Max-ra akkor most jött volna el a váltás ideje.
Az a Lila nagyon ott van+ A csak eSim támogatás és a fizikai Sim kártya elhagyása felkavarja kicsit a piacot ismét.
Nekem tetszik.[ Szerkesztve ]
Új S25 / S25+ / S25 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Morgenstern
tag
Hatalmas fejlesztések nem történtek.
-
ricsi0307
senior tag
A hazai árak egyszerűen sokkolóak
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négy új modell, változatlan amerikai árakkal és műholdas kommunikációval. Meg félig-meddig eltűnt szenzorszigettel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PayPal
- Ukrajnai háború
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest