Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Én a motorola moto g 2nd telefonomon használom a google hangparancsokat (angolul), nekem vezetés közben nagyon bejön hogy csak bemobdom hogy navigáljon haza és csinálja , vagy állítsa le a navigációt. Van egy amazon tabletem (fire 7, 2015), meg volt microsoftos telefonon... Az Alexa és a Cortana is egy kaptafa, felmondja neked az időjárást... Ébresztőt beállítani kb sose sikerült egyikkel se, emlékeztetőt beállítani se. Úgyhogy én még nem látom értelmét, bár az Alexa annyiból fantáziadús, hogy aki még a szappant is amazonról rendeli, az pl takarítás közben össze rakhat otthonra dolgokat egy kosárba, pl fogy a mosószer, kell gumikesztyű , stb stb. Az amazonnak van ilyen gombos megoldása, az Alexa annál azért sokkal jobb.
-
willope
tag
Én PC-n a Cortana-t csak arra használom, hogy vicceket meséljen amikor unom magam.
Másra ott az egér. -
ghiottone
nagyúr
Á, régebb óta - 2013 szeptemberén bemutatott X-nél jelent meg először. Annyi viszont, hogy már a 7.0-tól a "stock" rendszerbe integrált és a google saját termékének előnyben részesítése miatt a moto appból több funkció kikerült a moto voice-al összefüggésben teret engedve ezzel a Google Assistant-nak.
-
mizoli
addikt
Biztos piaca van az efféle "asszisztenseknek".
Az emberi hülyeség határtalan -
Postas99
őstag
A Motorola jónéhány telefonjában ez a funkció több mint 2 éve már él.
-
mjani1172
addikt
Nagy értelme van egy ilyen saját kémet felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest