- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Köszönöm mindenkinek! Most már tényleg nem tudom melyiket vegyem
(A vége az lesz, hogy veszek egy használt 620at, és majd egy év múlva lecserélem vmi újabb modellre..)
-
mike1334
veterán
Melyiket éri meg jobban megvenni? 720 vagy HTC 8x?
Hosszú üzemidő, kényelmes kompakt méret, normális kamera, és stabil működés a fő elvárások...játszani max angry birds..ha jól tudom a 8.1-el megkapja a Nokia navigációját a HTC..mert még az ami számít -
mike1334
veterán
válasz
this is life #606 üzenetére
this is life-al értek egyet...felváltva használok 3 gépet..egy laptopot és egy tabletet otthon és egy asztali gépet a munkahelyen...az asztalinak 1280* a felbontása 17 colon a laptopnak 1300valamennyi 15 colon a tablet meg egy nexus 10..mégse okoz gondot minden nap, és egyszer nem elmélkedtem még rajta, hogy de szar ez a monitor...de persze különbözőek vagyunk, lehet mást zavar, de engem nem, és nem is fizetnék érte többet (a nexust az akksi meg a stabilitás miatt vettem meg, a boltban a sony s-re is úgy néztem, hogy hűűűűű de szép..)
-
mike1334
veterán
válasz
this is life #589 üzenetére
Akkor a glance az csak flanc?
-
mike1334
veterán
Én másik oldalról nézem az 512 memóriát, és örülök neki...mivel,ha jól tudom a telefonok 18 hónap támogatást kapnak, ez pedig azt jelenti, hogy a későbbi windowsok is simán elketyegnek 512-őn..
semmi sallang semmi flanc...én olyan vagyok, aki olyan telefont akar, amin lehet pl netezni is, és nem pedig egy miniszámítógépet, amin lehet telefonálni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest