- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Új hozzászólás Aktív témák
-
thegaben86
csendes tag
válasz
this is life #506 üzenetére
galaxy s4 mini-je van egyik barátomnak, ő nagyon nem szereti, hogy a szavaival éljek: " jó drága volt, de legalább szar is, a legjobb kombó. "
Én amúgy teljesen madár vagyok, bevallom, meg az androiddal sincs bajom, biztos, hogy nagyon profi egy cucc, de amikor kézbe veszek egyet, és csak bóklászok a menüben, már ott van valami furcsa robot szerű működés, ami miatt nem igazán tetszett (ezt pl egy iphone-on sose tapasztaltam).Ez lehet, hogy hülyeség, meg csak véletlen egybeesés, de azt vettem észre az ismeretségi körömben, hogy a kocka fejűek, infósok többnyire WP-t használnak.
A legjobb az volt, amikor egy informatikus pár egyik tagjánál láttam egy WP-s Nokiát, és megkérdeztem, hogy milyen (ami csak azért érdekelt, mert Nokia volt, mindig azt használtam), erre mind a ketten nagy bőszen elkezdték magyarázni, hogy milyen kurva jó, x év android után álltak át és soha többet android.
Nem sokkal később vettem egyet én is. -
thegaben86
csendes tag
válasz
this is life #480 üzenetére
Nem tudom, én kb 10 perc alatt megszoktam, igaz, az okostelefonos pályafutásomat 520-al kezdtem el.
Ha tényleg lesz rá 8.1, az már világbajnok.
Összehasonlítva egy hasonló árú androidossal, -asszonynak az van -, a droid egy játék telefonnak tűnik mellette.
És igen, az, hogy nem akad, nem fagy, stabil, szerintem mindent megér. Az olcsó droidok (de állítólag a drágábbak is, vagy legalábbis sok tulaj panaszkodik erre) kb fél után akadnak, mint a szar, és még nem is kell hozzá telepakolni appokkal a gépet.
Egy 520 kb a közép kategória közepéig üti a droidokat szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest