- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ágógreen #492 üzenetére
Ezek szetint egyforman latjuk a dolgokat
... anno azert nem vettem wp7 nokiat mert sejtettem , hogy a hw korlatok miatt nem lesz wp8 , 2 evig még symbin maradtam 701, nem bantam meg. De a wp8 nokia mar varos volt nekem, s leptem is amint az anyagiak es a megfelelo keszulek meg lett. Sokat utana olvastam , mert ket jelolt volt lg f6 droiddal vagy nokia wp8-al , sokan majd mindenki az lg-t javasolta, de nem rajuk hanem a kivancsisagomra es a nokia funsagomra hallgattam. Nem bantam meg, azota volt a kezeim kozt az lg , hat bar egyforma soc , meg se egyforma mukodes, es nem a nokia a lassu
es kisse darabos ...
A telefonon mar ott figyel a developer preview app, regisztracio is meg volt , mar csak a 8.1-et varom
aztan go ...
-
válasz
Ágógreen #488 üzenetére
A windows ismert volt , de inkabb pda-on futott, nem igazan ujjal valo hasznalatra, a wp7 mar jo lett tapizni de mar keson jott, addigra a doid henger beindult, raugrott szinte az osszes gyarto , nyomtak a marketinget , elerheto aru keszulekek , egy pici alma feeling es ette , eszi a nep... az azotaeltelt idoben meg csak meg erosebb lett a dominanciaja, igaz ehez kellett az ms toketlenkdese is , rosszul kommunikalt wp7.8 frissitesi mizeria, a wp8 kiadasanak lassusaga...egyebek. Mostanra kezd beerni a rendszer, a 8.1 sokat hoz a lemaradason, az 520/525 pedig eljutatta a nephez olcson ezt a rendszert. Meg kell ido, s remelhetoleg kiszakit a piacbol maganak szamottevo reszt, mert nagyon nem jo a samu es google hegemoniaja a mobil piacon.
Nekem 820 van es nagy a szerelemvegre egy stabilan, furgen hasznalhato telefon ,ohne fc,reboot es tarsai.... egyedul a nagyobb akksi kene mert jo ha egy napot elmegy, nem kicsit adom neki az ivet..
-
válasz
Ágógreen #482 üzenetére
Szerintem a sikertelenseg oka a kesoi reakcio , a nokia es az ms is keson reagalt a piaci igenyekre, a rengeteg csuszasnak koszonhetoen , a droid mar beepult a koztudatba mire a wp elindult utjara, ezt a kesest nehez lesz behoznia, nem mellesleg eleinte draga volt , nem lehetett kapni olcso wp-t hogy terjedjen , ellenben az olcso droiddal mar akkor tele volt a piac. Meg aztan nezz be a szolgaltatokhoz , 30 telefonbol 22 samsung , 6 egyebb gyarto es talan 2-3 wp telefon...
-
Ricardo
titán
válasz
Ágógreen #482 üzenetére
A felső WP telefonok drágák. Nem a konkurenciához képest, hanem a rendszer elterjedéséhez képest.
A 920 megjelenésekor a WP még annyira sem volt ismert mint mostanság, az emberek jó része azt sem tudta mi az. Az ismertséget az 520 hozta el. Kevesen adnak sok pénzt valamiért amit nem ismernek. Többek között én is így vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest