- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
válasz
capulet75 #43 üzenetére
Újabb vázak WiFi-n helyből tudják/fogják tudni, át se kell rakni a kártyát.
De nem rossz, hogy nyomul a Samsung, reméljük az áraknak is jót fog tenni, bár nekem egy csak tapikontrolos gép max. fillérekért kéne harmadváznak. Ennyiért gondolkodás nélkül inkább az Oly EP-5 kitet venném.
Ennek ellenére nem kétlem lesz piaca (és meredeken fog esni az ára). -
ZooLee
senior tag
válasz
capulet75 #37 üzenetére
Dehogynem kellhet a négy mag, ha megírnak rá/alá egy rendes fotós és videós szoftvert.
A teljes Android meg azért van rajta, mert a telefonjaikat sincs idejük megfelelően szoftveresen felkészíteni, nemhogy egy fényképezőgépet. Nem baj, majd a fényképezőgépekre is lesz az XDA-n egy szekció
(#21) eclipse006: Viszont mobillal azért sem lehet összevetni, mivel ezzel telefonálni külön nem lehet, illetve eleve nem is olyan a kialakítás. Az biztos hogy kenterbe veri minőségben, ez egyértelmű.
Nem is kell összevetni, azért írtam a tabletet ill. az azzal való összehasonlítást, mert nem a telefonálás, hanem a net elérése lehet a lényeg. Vagyis nagy különbség van a fényképezős mobiltelefon (Nokia 808 Pureview) és a mobil oprendszeres fényképezőgép között. És soha nem fogják tudni normálisan összehozni, mert nem lehet normálisan megoldani.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
capulet75 #28 üzenetére
A naptár/számológép/időzítő funkciókat nem használom én sem. ellenben az nagy királyság tényleg, hogy megcsinálom a videót és a YouTube appban máris tölthetem azt fel, nem kell másolgatni. A fényképek is automatikusan mennek Dropboxba, azokat sem kell gépre áttölteni, stb.
Ezen kívül számomra mondjuk hasznos volt többször is, mikor kiállításon két videó között meg akartam nézni egy-egy készülék tulajdonságait, specifikációit és nem kellett a telefont sem elővenni, csak nyitottam a böngészőt a Galaxy Camerán és már kerestem is rá a Google-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest