- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Ja third party appal... Azért a Microsoft szégyelheti magát, hogy egy ennyire alapvető és fontos funkciót nem épít be az interface-be. (A Nokia meg azért, mert nekik se jut eszükbe, hogy a betegyenek erre egy appot) Komolyan nem értem, hogy hogyan akarnak olyan operációs rendszereket überelni, amikben azért nagyon a keze alá dolgoznak ilyen szempontból az usernek. Például a fentről lehúzható információs és kezelőpanellel.
-
Tigerclaw
nagyúr
A WP8-ban javították már azt, hogy a főbb beállításokat, pl. wifi, bt ki-be kapcsolás gyorsabban, könnyebben el lehessen érni? Szóval, hogy ne a settingsben kelljen turkálni az ilyen dolgok miatt. Ha igen, akkor ez vajon elérhető lesz a 7.8-ban is?
-
Tigerclaw
nagyúr
Kár, hogy a WP 7.8-at visszatartják. Nem volt elég nekik az, hogy nem lehet frissíteni 8-ra, de még a WP 7-es vásárlókra is magasról tesznek, ezzel megmutatva nekik, hogy mit várhatnak el a jövőben az MS által elképzelt windows phone ökoszisztémától. Bár még csak pár hete vettem Lumia 800-at - és sokkal jobban bejött, mint vártam, mondhatni tetszik - de a következő telefonom már nem WP-s lesz. A cél a fejlődés lenne, nem az átszámozás némi interface tuning hozzáadásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest