- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Én azt sem értem, hogy a szolgáltatók saját - legtöbbször haszontalan és szánalmas - baromságai miatt miért kell esetenként hónapokat várni egy-egy frissítésre.
Egyáltalán miért kell mindenféle hülyeségekkel belenyúlni a gyártók szoftvereibe...Mondjuk biztos van rá valami magyarázat.
-
persil
nagyúr
"Az Androidon szerintem esélytelen ez a frissítési ütem amíg a szolgáltatók belerondíthatnak a szoftverbe."
Droidnál az is baj, hogy maguk a gyártók is elég trehányak néhány(sok) készülék esetében.
Szóval lehet szarozni az apple-t sok mindenért, meg le lehet írni azt is 100x, hogy kevés a készülékük, de akkor is példás a frissítési módszerük.
-
persil
nagyúr
Ezért felesleges volt a trollkodás, te is tudod, hogy nem így értette...
A lényeg az volt, hogy valóban jó lenne, ha wp és droid vonalon is úgy érkezne a frissítés egységesen mindenkinek, mint ios-en.
Persze azt is tudjuk, hogy a többféle készülék miatt nehezebb, bár wp esetében olyan bazi nagy termékpalettáról nem beszélhetünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest