- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon szép, nekem nagyon tetszik, kár hogy olyan soká jön
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Oppenheimer
nagyúr
Örülök, hogy mindenki a RAM miatt sír, végre sikerült felnyitnom a szemetek. Nálam a telefon 1080p vagy kisebb felbontású kijelző alatt, és 4GB RAM felett kezdődik. Nexus 5X, csak a RAM-ban bukik el, 6P mindkettőben.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Hunujv
tag
Ezzel az árral ez így elég gyenge lett. Ennyiért már akár 4gb telót is vehet az ember. (OPT) De ott van a Xiaomi új üdvöskéje a mi4c 90 körül snap 808, 3/32 gb kombóval.
-
tag
Inkább G4. Nem hiszem el, hogy Googleéknél még mindig kispórolják a SD bővíthetőséget.
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX; S24 Ultra; 16 Pro MAX
-
batai15
félisten
Akku miatt meg elmenne de 2gb ram miatt felejtős.
-
SybenX
őstag
válasz Spoortcyty #36 üzenetére
Azért lenne jobb a +1GB ram mert így hosszabb távra is lehetne ezzel a telefonnal tervezni,mert jó hogy stock android van rajta meg minden,de az komolyabb appoknak kevés lesz 1-2 éven belül.
-
atike
nagyúr
Nem rossz, de nem épp hálás szerep a gyengébb "csúcsmodellt" kiadni...
-
Spoortcyty
tag
Nekem nagyon bejön, de erre még nem cserélek. Majd az 5X s-re.
Viszont ezt a Ram dolgot valaki elmagyarázhatná! Miben tenné jobbá a világot +1Gb?
Szerintem jobb (és most optimista leszek), hogy inkabb a szoftver memória kezelését reszelték, mintsem hogy hagyták volna az optimalizálást és csak beleszórtak volna +1Gb Ram-ot...
De javítsatok ki ha fals a meglátásom.[ Szerkesztve ]
nexus5
-
bozont
veterán
válasz dozsabalint #24 üzenetére
A rendszer memóriaigénye egy dolog, a másik az alkalmazásoké, azok is tudnak garázdálkodni rendesen. Ráadásul én legalább 3 évre akarok most telefont venni, addig meg kitudja merre halad a dolo. Főleg az Xperis SP után a ram az amiből nem adok lejjebb. Inkább legyen 1+GB szabad, mint 100MB se.
-
forgonati
őstag
2015-ben hogy lehet kiadni egy "prémium" telefont max. 32GB tárhellyel és bővíthetőség nélkül? A Nexus 5-től pont emiatt váltam meg... Arra a 26GB-ra felrakom a fotóimat, videóimat, zenéimet és oda az egész. Persze, értem én hogy Google Drive meg anyámkínja, de én pl. néha 1-2 napig is net nélkül vagyok, akkor én mit csináljak? Nehéz lett volna ebből is kiadni egy 64GB verziót? Dugják fel maguknak, így nem kell. Hihetetlen hogy ezt a 32 gigát erőltetik még most is, így akinek Nexus kell + elegendő tárhely az vegye a nagyobb tesót ami meg lapát méret. A 2GB Ram meg megint érthetetlen. Szégyen
Keelah Se'lai!
-
arn
félisten
2g mar gaz... Egy nexus 5 utan. Lehet nezek vmi xiaomit.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
madgie
titán
válasz dozsabalint #24 üzenetére
A Moto G a Lollipoppal használhatatlan lett, hála az 1 giga ramnak. És nem, nem a neten olvastam ezt, volt Moto G-m, pontosan ezért adtam el.
-
no more
veterán
2 GB RAM? Neeee, pedig rohadt jól néz kiiiiiii!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
ctvagyok
őstag
A 2GB RAM már kicsit vicces, ez nem iPhone.
-
Ricardo
titán
Nekem ez jön be jobban. A 808-as proci jobb választásnak tűnik. Jó a mérete.
Valóban hasonlít a sima ötösre, ami nem gond, mert az is tetszik. Jelenleg nem tervezem a váltást a Nexus négyről, de ki tudja mit hoz a jövő. -
dozsabalint
senior tag
válasz janeszgol #22 üzenetére
Itt van előttem egy full belakott Nexus 5 Android M preview-vel. Jelenleg a 2 GB ram-ból 800MB szabad (ez kb KitKat óta ennyi a leak-es korszakot kivéve). Minek kellene 3GB? Ez nem egy ipari hulladék szoftverrel megáldott Samsung/LG/amitakarsz....
Szerintem bőven elég a 2GB. Sőt, a moto G alapján szűkösen még 1 GB is elég, ha rendesen meg van csinálva szoftveresen a telefon.[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
válasz fornettisuti #14 üzenetére
Annyira nem tragédia még az a 2GB ram,mert a stock androidnak elég jelenleg,de hosszútávon nem lesz.Hát a nexus 6 jobb választás lenne ennyiért mint az 5x,csak a méret...
Kicsit talán a kerete hasonlít az n5-ére.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Kevésnek tűnik a 2 giga ram, de ne feledjük, hogy új rendszerrel jön. Várjuk ki a végét. Hátha valami durvát alkottak a 6-tal Google-ék.
-
MartOOn
addikt
-
Mr President
senior tag
Nagyon tetszett a kiszivárgott képeken is, tervezem hogy lecserélem erre a G2-t de ha tényleg "csak" 2 giga ram van benne akkor felejtős. Majd jövőre.
5X-be 3 giga kellett volna a 6P-be meg 4.iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
dussy
őstag
Hmmmm, szép!
G2 helyett ideális lenne... 3Gb Rammal...[ Szerkesztve ]
-
JMC
tag
Két giga RAM? Hárommal (urambocsá' néggyel - ha már 64bites az SoC legalább legyen értelme) nálam instant get lett volna, de így felejthető :-(
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz fornettisuti #11 üzenetére
meg akartam szabadulni OPT-tol de igy... az 5x 32 gigas 380 angol fontbol jonne ki es 2-3 hetet ir a szallitasra minimum. ezzel szemben 289 fontert 64 gigas OPT szinte ajandek es itt van a zsebemben. a 6P arai meg haaaat... 64 gigas 500 font es 4-5 het a szallitas megkezdese... no comment...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
fornettisuti
veterán
"Az egész készülék formavilága a Nexus 5-öt idézi"
vaknak tetszik lenni, semmi koze az n5 formajahoz.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
Xaels
félisten
Ehelyett lehet érdemes megnézni, hogy alakulnak a tavalyi N6 árai.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
fornettisuti
veterán
-
Bennyboy
őstag
meg
nem mindegy, h 90k vagy 140, főleg úgy, h ez sokkal gyengébb. Azért szerettem volna inkább ezt mert félek, h túl nagy lesz nekem az 5.7col (most iphone 4-em van és gyűlölöm) de sztem megfogom szokni.
Bár nem biztos, h témába vág de van jobb telefon 90-ért mint az opo?ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Blyan
félisten
Kár a két giga RAM miatt, én ezt venném a két Nexus közül.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
bakkir
tag
"de a jelenlegi információk szerint a RAM mérete mindkét esetben 2 GB"
Akkor ez nincs még megerősítve? -
vacs
veterán
Qi (vezeték nélküli) töltést remélem nem spórolták ki!?
És dupla koppal fel lehet ébreszteni?
Illet volna az 5X-be 3 giga, a 6P-be 4 giga ramot tenni.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Deck
titán
Nagyon korrekt telefon!
De +1 GB RAM is elfért volna még ott és a bővíthetőség.
Reméljük lehet majd kapni rendes garanciával és nem csak a 16GB-os modellt.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
kerxy
őstag
"a Nexus 5C-nél sem számítunk akadozásra." C=X
-
MartOOn
addikt
2GB RAM, nalam itt bukott meg sajna pedig erre vartam eddig nagyon. a 6P meg marha nagy nekem. "akkora mint egy atlagos 5,5"-os keszulek" hat ez az...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Bennyboy
őstag
Most készülök telefont venni és ezen , illetve a one+one-on vacilláltam, de nem fogok 140-et kifizetni egy olyan telefonért amin 32gb hely van és 2gb ram.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Iphone 14 plus purple 128gb ELADÓ
- iPhone 12 Pro 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4000
- Kifogástalan, "új" Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (285)
- iPhone 14 / 128GB / (Product) Red / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (284)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest