- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Idén mindenki siet valahova
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- DIGI Mobil
- Anyagárban is aranyárban a Galaxy S23 Ultra
- Profinak állt a Garmin Epix
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Fejlődnek. Már csak azt kell megoldani, hogy mindegyik USB-s legyen.
-
pusszycat
nagyúr
A belengetett GPS hova lett?
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
Misi_D
tag
Most terveztem venni egy 6-ost az NFC (fizetés) miatt, de akkor már megvárom a 7-est. Mennyi idő lehet, amíg az NFC-s verzió elér kishazánkba?
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
kakuk.tamas
addikt
Annyira örülhetnek a számlap tervezők, hogy a Xiaomi mindig változtat a kijelzőn…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
mrThomi
őstag
Illetve meg azt hogy jelenítse meg az értesítéseket, mert néha nagyon vakon van nálam a band 5. Azt hittem hogy ez a zepp appal jobb lesz de pár nap után ugyan úgy szarakszik mint a mi fit appal korábban aktív bt kapcsolattal. Na mindegy, lehet a 7-re cserélek
Misi_D szerintem pár héten belü, nagyon max másfél - 2 hónap ha a band 4,5,6-ot vesszük figyelembe
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
A felbontás a lényeg...
Ami ha változott is, nem túl sokat.
A kijelző felbontása 192 x 490 képpont (Band 6, 152 x 486 pixeles )
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Wait4it
újonc
Volt ketto bandem is. Nagyon szerettem oket, de rettentoen kenyelmetlen volt mind. A gumis szijtol piros lett a kezem, a band aljan az a kidudorodo erzekelo tokre nyomta a kezem.
Meg az is zavart, hogy alig voltak watchface-ek, amik meg voltak is hat nem is tudom mintha ovodasoknak csinaltak volna. -
juuzer
őstag
Továbbra sem értem, kell egy ekkora kütyübe? Még az okosóráknál is eléggé leszívja az akksit, nemhogy egy ilyen kis motyónál.
Egyébként tetszik a kütyü, de nem tudom, hogy a kijelző körül mekkora a keret. Azért sajnos ezeknél még a Xiaomi is rendre nagyon sokat csal.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
-
strogov
senior tag
Úgy néz ki a mi band széria elért a legjobb vételtől a nem jó ár szintre. 13k/15k kínában mire ideér 20k fölött lesz. Mi band 4-et vettem 6500-ért media markt-ban anno.
Ennyiért azért van már a piacon pár tétel, és nem csak band kialakítású. Mi Watch lite pl. 16k GPS-szel, de huawei band is jobban néz ki.
-
KillBorn
aktív tag
Lengyelországban már kapható: 300 PLN (~26k HUF).
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
szabi__memo #22 üzenetére
Na ez jó kérdés látod. :)
Elképzelhető. De azért jó a piac, mert rengeteg hasonló termék van, és az igényekhez mérten biztosan talál magának mindenki megfelelőt.
Most csak egyet írtam, de akár a Samsungnak, Xiaominak, Huaweinek, Honornak, Realmenek is nagyon sok ilyen kütyüje van.
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Szerintem meg mind ugyanolyan és nem találsz könnyen. Pl ha NFC-st keresel már kb nincs is. Persze jó drágán lehet valami Androidos.
Mondok három paramétert ami kellene: AOD, NFC, 10+ nap üzemidő.
Aztán akkor még lehet nem felel meg a forma...Troll: személyes hitbeli meggyőződését sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, ellehetetlenítse a témába vágó eszmecserét
-
potyi23
senior tag
hali. mit szoltok a huawei uj orajahoz ?
[link]
-
szabi__memo
nagyúr
Ezek mindketten tudnak wifi-t? Meglepő. Vajon minek kellett ez most?
Troll: személyes hitbeli meggyőződését sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, ellehetetlenítse a témába vágó eszmecserét
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
szabi__memo #26 üzenetére
Szerintem nincs Wifi, én sehol nem találtam infót erről...
Ez a YouTube videó meg elég gagyisztikus
-
szabi__memo
nagyúr
Troll: személyes hitbeli meggyőződését sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, ellehetetlenítse a témába vágó eszmecserét
-
potyi23
senior tag
válasz
szabi__memo #29 üzenetére
hurrraa
-
juuzer
őstag
-
Csepy
senior tag
Már úton is van felém. Volt kuponom az Ali-n, így 18-ba ér ide hozzám. Az még bőven vállalható.
Regards: Csepy
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen okos karkötőt. Iphone 13 mellett használom! A kérdésem az lenne hogy hol tudom beállítani a zepp lite vagy a mi fitness app-ban, vagy a karkötőn hogy mikor jön egy értesítés, akkor a karkötő kijelzője felvillanjon. ( Persze AOD mellett). Köszönöm a válaszokat.
-
Dimond G
senior tag
Nos, majdnem 1 hét, azaz 5 nap használat után azt mondhatom, hogy imádom! Minden megvan benne ami kell. AOD egész jó. Ha érkezik értesítés, felvillan a kijelző, ha bekapcsolom! Az a jó, hogy egyre kevesebb dolog miatt kell az app. Mindent megnézhetek a karkötőn. öltés! Nos, az automatikus séta érzékelés bekapcsolva, AOD on, minden érzékelés bekapcsolva, közepes fényerőn így kb 4 nap után már töltőre kellett rakni, pedig nem edzettem! Ez nálam elmegy, ahhoz képest, hogy más órák, gyártók órái, karpántjaihoz képest!
Ha az AOD ki van kapcsolva, akkor kb 2 nappal tovább bírja! -
grizlisandor
addikt
Ma átvettem az Alzától vásárolt Mi Band 7 karkötőmet, kérte a Mi Fitness app-ot, át lehet migrálni a Zepp Life-ból, de valamiért nem sikerült rendesen, pedig többször lefutattam. Jópár funkciót sikerült átpakolni a megszokott helyéről, hátha egy közelgő frissítéssel visszaadják a testreszabhatóságot. Pár nap és írok pár sort a tapasztalatokról.
ASRock B450M PRO4-F, AMD RYZEN 5 1600AF, 2x8GB Crucial Ballistix DDR4 3200MHz, ASUS DUAL-RX580-O8G, Fractal Design Meshify C Mini, Seasonic Core GC 650W; Seat Altea(alias Piros) 2004 1.6 BGU; Google Pixel 3a
-
Ideért. Aki 6-ról 7-re költözik: Simán add hozzá az újat és rá fog kérdezni, hogy szinkronizálsz e az újra, a 6-os ott marad de nem lesz aktív. Minden beállítás, minden a 7-esre költözik.
Legelső lépés hogy tedd töltőre, mivel ki van kapcsolva a band, a töltő indítja el. Akku 58%-al érkezik.[ Szerkesztve ]
Gyári Suzuki Scross alufelni eladó szép állapotban, keress privátban.
-
Abunba
friss újonc
Sziasztok! Rendeltem egy Xiaomi Mi Band 7 NFC karkötőt a TomTop-tól, tegnap kaptam meg. Azt írták, hogy nemzetközi használatra gyártott készülék. A nyelvvel és az összes többi beállítással semmi gond nincs, viszont nem tudom az NFC-t használni, nem tudok bankkártyát regisztrálni a Zepp Life alkalmazásba. A Cards menűpontban egy Transportation és egy Access kártya regisztrálása van, de ezekre is azt az üzenetet kapom, hogy csak Kínában lehetséges. Bankkártya regisztrálásának nyomát sem találom. Ennek a problémának a megoldásában szeretnék segítséget kapni!
-
szabi__memo
nagyúr
Szerintem ha Kínába költözöl az megoldja.
Ha jól tudom nincs eu NFC fizetés veleTroll: személyes hitbeli meggyőződését sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, ellehetetlenítse a témába vágó eszmecserét
-
Abunba
friss újonc
válasz
szabi__memo #39 üzenetére
Féltem, hogy nem fog működni. A kérdés, hogy később, egy esetleges frissítéssel meg fog-e oldódni a probléma?
-
Szuper az AOD, csak ha így merül akkor 5.8 nap után lemerül, mellé veszem, hogy nálam 30% alá nem merítem: Siralmas.
Gyári Suzuki Scross alufelni eladó szép állapotban, keress privátban.
-
Gloob
addikt
Sziasztok, üdv a csoportnak! 😀
Nemsokára érkezik egy Mi Band 7, és ezzel viszatérek a karkötő világába. Lenne egy kérdésem, amit jó volna tudni így előre is. Hogyan áll a karkötő a telefon elvesztésével? Jelzi, ha kikerül BT hatótávolságából? Ez nekem nagyon hasznos lenne, mert sokszor felejtem a telefont a mühelyben, és mire észre veszem, mehetek vissza az öltözőből. No meg még egy, híváskor kiírja a hívó nevét, ha az szerepel a telefonkönyben, vagy csak a hívást jelzi? Az előző verzió ezt tudta. Köszönöm a választ előre is.Samsung Galaxy A52S
-
Kokapu
tag
Sziasztok!
Tegnapelőtt vettem egy ilyet, a korábbi Mi band 4 helyett. Azt a Mi Fit (Zepp Life)alkalmazással használtam, most ennek a QR kódja a Mi Fitness alkalmazáshoz vezetett. Letöltöttem, tetszik is, viszont a Mi Scale mérlegem ehhez nem tudom csatlakoztatni.
Lehet egyáltalán?
Vagy ha párosítva van a Mi Fit alkalmazással, akkor onnan vegyem le, és utána párosítsam a Mi Fitness apphoz?(Próbáltam, hogy a Mi Band 7-et csatlakoztassam a Mi Fithez is, de azt nem "akarja", viszont a Mi Fitness jobban tetszik, inkább azt hagynám meg.)
Remélem, nem voltam túl bonyolult...
Xiaomi Mi Note 10 light, Sony Xperia Tablet Z, Kindle Paperwhite 2
-
Csepy
senior tag
Mi fit már nem létezik, ne erőltessük a használatát a nevének sem, lévén nagyon zavaró a mi fitness app nevének tükrében.
A zepp life a hivatalos alkalmazása a mi band 7-nek is. QR kóddal soha nem foglalkoztam, pontosan tudom, mit kell letölteni, illetve a mi band 6, 5, 4, 3 miatt amúgy is mindig lent van. Simán megy vele a mi band 7 is. Spt, áthozta az összes adatomat a 6-ról, még az egyénileg beállított rezgésmintáimat is.
Regards: Csepy
-
Kokapu
tag
Nekem csak a héten frissült Zepp life-ra, egészen addig Mi Fit volt, még nem szoktam meg a nevet.
Végül is megoldódott, bár én fordítva csináltam: a Zepp Life adatait szinkronizáltam a Mi Fitness appra, így most úgy tűnik, hogy működik.Most már csak azt lenne jó tudni, hogy miért van két alkalmazás?
Nekem a Mi Fitness is hivatalosnak tűnik.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi Note 10 light, Sony Xperia Tablet Z, Kindle Paperwhite 2
-
szabi__memo
nagyúr
Gondolom le volt tiltva a frissítés. Vagy nagyon komoly gondok vannak annál a telónál
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Apple 13-on használom a karkötőt. Nektek is csinálja a Zepp Life app, hogy eltávolodok a telótól lecsatlakozik, majd amikor újra a teló közelében vagyok, pl a a széken ülök, a teló az asztalon és mégsem jelzi az óra, hogy visszacsatlakozott volna. Az áthúzott bluetooth jel nem tűnik el!
A másik és egyben a legidegesítőbb, hogy a Mi Fitness app-ban beállítom az értesítéseknél, hogy az Other-t is jelezze, önkényesen kikapcsolja és nem jelez az óra a különböző appoknál. Majd újra bekapcsolom, pl este, reggelre kikapcsolja![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyelőre csak Kínában, de bemutatkozott a legújabb Xiaomi kartárs. Nagyobb lett.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Parfüm topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Idén mindenki siet valahova
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft