- [Re:] Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- [Re:] OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Yettel topik
- [Re:] Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- [Re:] Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- [Re:] Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
nagyúr
Fejlődnek. Már csak azt kell megoldani, hogy mindegyik USB-s legyen.
-
A belengetett GPS hova lett?
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))
-
Misi_D
tag
Most terveztem venni egy 6-ost az NFC (fizetés) miatt, de akkor már megvárom a 7-est. Mennyi idő lehet, amíg az NFC-s verzió elér kishazánkba?
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
kakuk.tamas
addikt
Annyira örülhetnek a számlap tervezők, hogy a Xiaomi mindig változtat a kijelzőn…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 13 Pro 256GB ~ Apple Watch 7 45mm ~ Apple iPad Air 5 M1 ~ ASUS TUF F15 (2021) ~ Xiaomi Mi Electric Scooter Essential (hacked) ~ Telekom 2000/1000 ~
-
mrThomi
őstag
Illetve meg azt hogy jelenítse meg az értesítéseket, mert néha nagyon vakon van nálam a band 5. Azt hittem hogy ez a zepp appal jobb lesz de pár nap után ugyan úgy szarakszik mint a mi fit appal korábban aktív bt kapcsolattal. Na mindegy, lehet a 7-re cserélek
Misi_D szerintem pár héten belü, nagyon max másfél - 2 hónap ha a band 4,5,6-ot vesszük figyelembe
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
A felbontás a lényeg...
Ami ha változott is, nem túl sokat.
A kijelző felbontása 192 x 490 képpont (Band 6, 152 x 486 pixeles )
[ Szerkesztve ]
-
Wait4it
újonc
Volt ketto bandem is. Nagyon szerettem oket, de rettentoen kenyelmetlen volt mind. A gumis szijtol piros lett a kezem, a band aljan az a kidudorodo erzekelo tokre nyomta a kezem.
Meg az is zavart, hogy alig voltak watchface-ek, amik meg voltak is hat nem is tudom mintha ovodasoknak csinaltak volna. -
juuzer
őstag
Továbbra sem értem, kell egy ekkora kütyübe? Még az okosóráknál is eléggé leszívja az akksit, nemhogy egy ilyen kis motyónál.
Egyébként tetszik a kütyü, de nem tudom, hogy a kijelző körül mekkora a keret. Azért sajnos ezeknél még a Xiaomi is rendre nagyon sokat csal.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
-
strogov
senior tag
Úgy néz ki a mi band széria elért a legjobb vételtől a nem jó ár szintre. 13k/15k kínában mire ideér 20k fölött lesz. Mi band 4-et vettem 6500-ért media markt-ban anno.
Ennyiért azért van már a piacon pár tétel, és nem csak band kialakítású. Mi Watch lite pl. 16k GPS-szel, de huawei band is jobban néz ki.
-
KillBorn
aktív tag
Lengyelországban már kapható: 300 PLN (~26k HUF).
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
szabi__memo #22 üzenetére
Na ez jó kérdés látod. :)
Elképzelhető. De azért jó a piac, mert rengeteg hasonló termék van, és az igényekhez mérten biztosan talál magának mindenki megfelelőt.
Most csak egyet írtam, de akár a Samsungnak, Xiaominak, Huaweinek, Honornak, Realmenek is nagyon sok ilyen kütyüje van.
[ Szerkesztve ]
-
-
potyi23
senior tag
hali. mit szoltok a huawei uj orajahoz ?
[link]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
szabi__memo #26 üzenetére
Szerintem nincs Wifi, én sehol nem találtam infót erről...
Ez a YouTube videó meg elég gagyisztikus
-
szabi__memo
veterán
-
potyi23
senior tag
válasz
szabi__memo #29 üzenetére
hurrraa
-
juuzer
őstag
-
Csepy
senior tag
Már úton is van felém. Volt kuponom az Ali-n, így 18-ba ér ide hozzám. Az még bőven vállalható.
Regards: Csepy
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen okos karkötőt. Iphone 13 mellett használom! A kérdésem az lenne hogy hol tudom beállítani a zepp lite vagy a mi fitness app-ban, vagy a karkötőn hogy mikor jön egy értesítés, akkor a karkötő kijelzője felvillanjon. ( Persze AOD mellett). Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyelőre csak Kínában, de bemutatkozott a legújabb Xiaomi kartárs. Nagyobb lett.
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Tata
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest