Új hozzászólás Aktív témák
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
FoxiestFox #54 üzenetére
Ennek örülök
-
válasz
BulletBill27 #53 üzenetére
Értelek én téged is, mondom, én nem gorombáskodom velük személyesen, csak frászt kapok tőlük csendesen..
Legalább fórumon hadd tiltakozzak már. -
BulletBill27
aktív tag
válasz
FoxiestFox #52 üzenetére
De mi a határ? Akkor most szabjuk meg, hogy ki mit vehet fel, hogyan viselkedhet, meg kit szerethet? Ez menő volt a középkorban, de szerencsére vége lett. Most 2014 van, és nem értem, hogy miért borulnak ki egyes emberek mások öltözködése miatt. Vagy a szexuális hovatartozása miatt. Most itt vagy te, nem szereted ezt a stílust. Rendben. De ez nem jogosít fel a másokkal való gorombáskodásra? (Mellesleg annak idején a rózsaszín volt a férfias szín.) Véleményed szerint ezzel nem mész át egy bizonyos határon?
-
válasz
BulletBill27 #51 üzenetére
Nem állítom, hogy jobb lennék bármelyiküknél is, hisz nem ismerem őket. Lehetnek jó emberek, de nem is ezt vitatom...
Csupán a cicafiúktól szemrákot kapok, ahogy fentebb is írta valaki.
Ha valaki férfi létére rózsaszínben tud csak igazán önmagává válni, ott szerintem mélyebb para van elásva.Lassan ott tartunk, hogy még én leszek a szemét, meg mindenki más is, aki szerint van egy határ.
Én értem, hogy manapság egyre nehezebb egyedinek lenni, valami újat mutatni, de ez így annyira, de annyira erőltetett, és vérizzadósan pozitívnak látszani akaró, hogy az már... nos, ja. Buzis.A buzikon amúgy már éppenséggel túltettem magam, mármint a létezésükön, ugyan nem értem, a természetnek mi szüksége rájuk, és engem viszolygással tölt el a jelenség, ahogy az is, ahogy a média beáll a dolog mögé, vállaljuk fel, bátorítsuk a devianciákat, stb, tudom, minden bizonnyal látens vagyok, blabla.. vagy nem.
Én értem, hogy régen a férfiak sminkben jártak, parókában, és seggre simuló nadrágban, aminek tuti megvolt a varázsa, de nem véletlenül lett vége.
Azt sem írtam, és főleg nem akarom, hogy mindenki hordjon ugyanazt, de ahogy írtam.. van egy határ.Az meg csak személyes tapasztalatom, hogy volt munkahelyemen (CC, rengetegen dolgoztunk ott, tehát volt alap a mintavételhez
), aki férfinak született, és úgy öltözött mint egy más, az többnyire az is volt.
Nyilván ezen is túl fogom tenni magam lelkileg, de tényleg aggaszt egy kicsit, hogy egyre több ilyen rózsaszínben mászkáló, csőnacis, festett hajú pojácát látok az utcán.
Fenntartom a jogot hogy zavarjon a dolog, noha konfrontálódni emiatt senkivel sem fogok közülük, tehát igyekszem úgy tenni, mintha nem is látnám ezt a nagy önmegvalósító küszködést.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
FoxiestFox #50 üzenetére
De ez miért baj? Miért akkora gond az, ha valaki másképp öltözködik, mint a többi? Miért hordjon mindenki ugyanazt? Nem értem, miért gond az, ha valaki azt teszi, amit szeretne? Miért fáj ez másoknak? Vagy akkor azt is kérdezhetném, hogy miért kellene a te ízlésedet alapként venni? Mivel vagy te jobb, mint a videóban szereplők? Gondolom érted?
-
válasz
BulletBill27 #49 üzenetére
Az ilyenkor eszetekbe jut, hogy esetleg magaban nem is kell?
Bar en nem buziznam le a video kedves szereploit, igazabol teny, hogy az oltozkodesuk kozelebb all a noi szinvilaghoz, mint barmihez, amit ferfiak felvallalhatnak izlestelenkedes nelkul.
Marpedig en nem nagyon csipem a farkaslanyokat, annak ellenere, hogy en nem vagyok az.
Gaz aggalyoskodni egy kicsit amiatt, hogy egyre tobben oltozkodnek majom modjara? -
Szemráklot kaptam a reklámvideótól.
-
Szatyor95
senior tag
Nekem igazából tetszik ez a megoldás. Igaz, nem önarcképhez használnám (1-et se csináltam eddig, és nem is fogok), viszont szeretek fotózgatni ha van ihletem. És hát mikor a telefonnal együtt kell forogjak a panorámához, mindig elcseszem a dolgot. Bemozdul, túl gyorsan fordulok, aztán meg túl lassan... Ezzel meg nem lenne ilyen bajom, csak fixen kéne tartsam.
Az megint más kérdés, hogy ezért nem fogok egy külön telefont venni.
-
kutga
félisten
válasz
FoxiestFox #38 üzenetére
Úgy tűnik a szelfizés nagy üzlet, én is egyre több embert látok szelfibottal, vagy nem is tudom minek nevezzem. Röhej.
-
betyarr
veterán
aki ezt a reklámvideót csinálta az egy echte homár...
-
banhammer
veterán
Az első ami tönkre fog menni benne az a forgató motor lesz.
-
Motoros kamera. Ok, ez már a vég.
Vagy talán a következő modell felső széleiből előbukkanhat két kis rotor, amikkel a telefon lebegni bír majd az ember arca előtt, hogy még tartani se kelljen, és hangra fog exponálni. -
Ádám16
addikt
Nem kéne, mert sok értelmét nem látom. Az előlapi kamera is elég szelfizni, vagy skypeolni legtöbbször.
Ráadásul drága is. -
Magnat
veterán
Kíváncsian várom, milyen tokot lehet majd venni ehhez a kütyühöz de gyanítom, h eléggé beszűkülnek a lehetőségek. Az mondjuk tetszik benne egyébként, h vmit próbálnak újítani (még egy fícsör amit az almások nem vehetnek meg
), de félretéve a komolyságot nekem sem kellene, inkább a hibalehetőséget látom benne mint a fene nagy must have érzést. Bár az is igaz, h valszeg nem én vagyok a célcsoport.
-
Borosz
őstag
Cseppet sem rejt magában hibalehetőséget. Hogy mit ki nem találnak... -
Nekem tetszik, de az ára horror, fehér színben és az alja egy sony arc S idéz fel azt a 64mp- program tömörítést pedig meglesném
-
blade zte
őstag
"A fenti különlegességek mit sem érnének megfelelő szoftveres támogatás nélkül, és szerencsére az Oppo itt is erős szokott lenni. "
Ez ugye csak szarkazmus akart lenni?
Nem beszélve arról, a find 7-ből az eddig szoftveresen fél év alatt (!) teljesíteni nem tudott funkciókat csakúgy otthagyták (értsd, kitörölték a specből) az n3 kedvéért. És még nem is szóltam a trágya hardverről, az igazából szinte mit sem változott kameráról. Senkinek nem ajánlom márcsak ezekért sem, és hogy a find 9 készültekor sz*rni fognak erre a telóra is magasról, ahogy most a find 7-re...
-
dreamdancer
őstag
Gondolom, az N4 motoros, távirányítóról vezérelt antennát is kap, mert hát vakuljanak a parasztok!
És mindez itthon úgy 215.000-ért.
-
HardRic
addikt
Az ott komolyan egy menu gomb 2014 kibaszott végén? Ugye nem? Ugye nem?
-
Takuun
aktív tag
Nekem ez jutott eszembe:
Mondjuk nem forgató motoros (manuálisan kellett tekerni), de megvesztek érte az emberek akkoriban!
-
dzso22
senior tag
Ha nem forgatómotoros kamera lenne benne és faragtak volna kicsit a tetejéből kifejezetten tetszene.A másik dolog a tartósság. Ami mozog az kopik is,szerintem a kamera lesz az egyik amiért szervízbe fogják hordani az emberek és még nekik kell magyarázkodni hogy nem lett feszegetve és erőltetve...
-
csordas11
aktív tag
Nem sok értelmét látom én se, de biztosan lesz rá kereslet.
-
-
aAron_
őstag
Elég nagy csalósás. Aláírásomban szereplő készülékeknek számomra biztos nem lesz megfelelő alternatívája. Pedig az elődje még tetszett. Kb. a forgatható kamera az egyetlen feature amivel többet tud, minden másban középszerű, de legalább drága.
-
törölt tag
Én továbbra sem értem, hogy szelfizéshez miért kell ezer megapixel. Lehet nincs tini agyam és nem értek valami nagyon fontos dolgot...
Egyébként a telefon továbbra is nagyon jól néz ki, szerintem.
-
hue2000
tag
újabb hardverre számítottam
-
halkow
őstag
"A készülék energiaellátásáért 3000
mAh-s telep felel"A droid turbó sokkal kisebb de nagyobb akksit kapot mint ez...
-
kutga
félisten
Akinek tényleg erre kell egy okostelefon, annak tényleg ötletes.
Mindazonáltal én továbbra is munkára szeretném használni a készüléket, a szelfi őrület igencsak hidegen hagy, ennyi pénzt nem adnék egy dedikált facebook eszközért.
-
tzsolesz
nagyúr
Nekem meg tetszik.
Zsír karaj hogy így előre is tudunk vele villantani. Retina kiégés biztosítva. -
legiaap
félisten
Egy szó van rá: ocsmány
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
tothmaxy182 #6 üzenetére
Lyavítottam!
Vufli!
-
kolosanyi
veterán
Én nem használnám ki, de ötletes.
-
vjozsef
senior tag
Ez mekkora f*sag.
-
.LnB
titán
Ez mekkora hülyeség
(szigorúan, csak szerintem!)
-
tonerz
aktív tag
Komoly specifikációja van, de nekem nem jön be az árával egyetemben.
-
Márko88
aktív tag
(Minek ?)
-
tothmaxy182
őstag
Ez a reklám most kiégette az agyamat. Olyan, mint egy reklámfilm egy melegfelvonuláshoz...
(#1) A 2. Vesztes:
Az aláírásodban az nem papírzsepkendő, hanem papírzsebkendő (de lehet papír zsebkendő is). Persze ha direkt írtad így, akkor bocs... -
SidCorky
őstag
A home gomb és barátai a kijelzőn vannak vagy alatta?
Szerk: Nem szóltam semmit, megnéztem az első képet
A többin nem látszott
-
"Az N3 továbbá ujjlenyomat-olvasót is kapott, amely a hátlapon lett elhegyezve."
De legalább ők valamit alkottak.. panorámához szerintem kifejezetten hasznos
-
Jimmy66
senior tag
Érdekes (furcsa), nekem nem kellene...
-
roli543
őstag
Úgy isten igazán ez a forgómotoros cucc annyira nem jön be, de legalább egy gyártó, aki valami izgalmat csemészik bele az unalmas tepsik világába, és ez nagyon tetszik!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Eh! Így már sosem lehetek biztonságban! Ki tudja mikor fotózom le magam, pedig nem is akarnám! AMúgy plusz egy rész, ami elromolhat. Legalább jó nagy.
Vuff.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest