Hirdetés
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- [Re:] Sokat megy és nagyon gyorsan feltölt a Hyundai Ioniq 5
- Macrodroid
- Amazfit GTS okosóra
- [Re:] Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
- [Re:] Kívül-belül kijelzővel jött meg a Mate X2
Hozzászólok Aktív témák
-
Psychopeti
senior tag
" 4/65 GB-os"
Nem 64?Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Z_A_P
őstag
Van meg ilyen telefon hogy Motorola?
Szerk: tehat +2GB ram es +32GB "hdd" az 3800 Ft? Na ez igen! Apple/stb tanulhatna
[ Szerkesztve ]
OK
-
Jagon
csendes tag
Ezekre miért nem 10 Go kerül? Illetve, inkább 11 Go...
-
petruchenko
tag
"eMMC stands for Embedded MultiMedia Card, and eMCP stands for Embedded MultiChip Packages. As the name suggests eMMC contains NAND (memory) plus MMC IC controller. eMCP also contains NAND, MWC controller IC, and DRAM."
Read more at: https://www.gizbot.com/mobile/news/what-is-emcp-how-is-it-different-from-emmc-071096.html -
Bahama
aktív tag
Én a mai napig egy g5s plust használok. Fém ház, FHD kijelző, stock android. Azóta sem nagyon találtam alternatívát amire őszintén lecseréltem volna 70.000 környékén.
De azt én is várom hogy egy kicsit összekapják magukat, mert régebben azért minőségibb volt a középkategóriájuk, amiről híresek voltak.
Ja igen, még indiában is nagyot megy.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
ghiottone
veterán
Édesanyámnak egy G5s Plust cseréltem le 2,5 év után egy G8-ra és az már műanyag, nincs nfc se. Nem rossz telefon, de már gyengébb minőség. Nekem se tetszik ez az olcsósítás, de általános lett. A 130ezres műanyag házas G 5G Plusnál is ezt éreztem, hogy a korábbi években a Zoom, a Z3 Play, Z2 Play, X4 mind-mind magasabb minőséget képviselt abban az árban.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)" | Pixel 5 teszt: https://bit.ly/3mYaqPn | Eladó Google Pixelek (2,4a 5g,5): https://bit.ly/3d1lGsV
-
gzbotii
veterán
válasz
Juhaszatti #3 üzenetére
Elmúlt 4 évben 3 Moto telefonom volt. G5, G5s és G6-ból elég sokat adtak el.
G5s széria kimondottan kellemes készülék volt akkoriban, annyiért és olyan tudással, hogy a fém házat ne is említsük.Ketten jönnek le a hegyről, az egyik futva, a másik medve
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A G széria után a Motorola új E modellje is bemutatkozott, Indiában roppant kedvező áron.
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- [Re:] MacBook Pro ‘13 Retina 2017 (1708) -HIBÁS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- [Re:] [fantomzoR92:] 7 kártyás Mining Rig (1 x RX 470 8GB, 2 x RX 480 8GB, 4 x GTX 1060 6GB)
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- [Re:] Eladó új, garanciális LG 55UN74003LB UHD LED HDR webos TV.
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- További aktív témák...
- Hp Probook 640 G1 Számlával és Garanciával
- Új Dell XPS 13 9380 Profi Slim Ultrabook 13,3” -50% Bivaly i7-8565U 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Thermaltake Level 20 XT Cube számítógépház + CM Master Liquid ML360 RGB procihűtés + sok venti
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, üzletből, szép állapot i7/16RAM/256SSD/Radeon Pro 555X
- Gigabyte B550M DS3H + Ryzen 3100 (4mag/8szál) újszerű garanciális
Állásajánlatok
Cég: Interton Kft
Város: Budapest
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest