Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A 10 éves Amazfit a Balance különkiadásával ünnepel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Hm, ez a Redmi 6 Pro tetszetős, de nem állítanak vele házon belüli konkurenciát a Redmi Note 5 ellen?...
A szenzorszigeten kívül alig van különbség, nem?[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
törölt tag
A teblet nem rossz, remek vételnek tűnik.
( Teblet olyan tablet amivel lehet telefonálni, nem csak wifi van benne. )[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Megérkezett a 2. említésre méltó kis tablet. Ez a 4/64-es változatra érvényes.
A sony megoldására leszek majd kíváncsi még
-
roli543
őstag
Tudom, hogy olcsó telefon és hogy takarékos a chip de kicsit kezd már koros lenni a snapi 625, mehetett volna a 630 ami újabb.
A tablet nagyon tetszik. Jó áron, jó felszereltséggel!Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
cH1
aktív tag
Az a baj, hogy ha erősebb/újabb chipet tesznek bele, akkor azzal közvetlenül a redmi note 5 szériának csináltak volna konkurenciát. De gondolom majd jön annak is az újabb kiadása valami tisztességes középkategóriás megoldással, jobb kamerákkal.
Viszont a tablet nekem is nagyon tetszik. Van itthon valami rettenet román utok tablet amit eddig is csak hosszabb utazásokhoz használtam film/sorozat nézéshez (mert másra teljesen alkalmatlan), ezzel lehet meg is van az utóda.
-
Crytek
veterán
Azt hittem ,hogy tabletben is a csúcsra törnek de sehol a 8GB RAM meg min 256GB tárhely..
Next PC Upgrade: 2022
-
antim
tag
Hova tűnt a Mi Max 3?
-
kelly416
veterán
Ejjjj.... mennyivel jobban néz ki az arany hátlapos képen a telefon, ahol nem hivalkodik az a nyomorult szenzorsziget.
-
kokopo
aktív tag
Kivancsi vagyok, hogy a Redmi 6...-ban megoldottak-e a video hangjat
-
margithid
veterán
Xiaomit nem értem.
FHD+ felbontáshoz már nem ajánlott a Snapdragon 625, mégis ezt a koros procit teszik bele?
636 nem lenne jobb? Igaz akkor meg nem sok különbség lenne Note 5 és Redmi 6 pro között. Mondjuk igy se...
Kicsit úgy érzem, hogy az aktuális notch trendek miatt lett kiadva ez a készülék, semmi másért.
Legyen az alsó kategóriában is egy notch xiaomi.
Redmi 5 plus topikjában azért volt aki panaszkodott, hogy néha dadogott a rendszer, Qualcomm oldalán is FHD-ig ajánlják a 625öt. Tényleg nem értem miért ez kerül bele, akkor inkább már egy 460 ment volna bele. -
totgab02
junior tag
Nagyon jo ar usb c meg snapi 660al ev telefonja lenne de az mar maguknak lenne tul eros konkurencia
-
t72killer
titán
Se a telóban se a tabletben nincs LTE B20, kenjék a hajukra.
Amúgy várok egy jó 10"-os tabletre, amiből nagyon komoly ár/teljesítmény (=akksiidő magas fényerőn, sok RAM, gyors háttértár, jó szoftvertámogatás) esetén hajlandó lennék engedni 8"-ra, de ez nem tűnik nyerőnek.
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
Male
nagyúr
A tab tetszetős, csak jöhetne nem sokkal többért ugyan ez 10"-on... már rendelném is.
-
margithid
veterán
válasz
enginev3.0 #19 üzenetére
Szerintem se, lesz ez 300$ is, túl jó a hardver, hogy iylen olcsón adják.
-
dzsi23
addikt
Igazán jöhetne már egy notch-os tablet, hiánypótló cikk lenne.
(#3) cybermanus:
Nahát, ma is érdemes volt felébredni. -
Mi pad4 az nagyon tetszik.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #11 üzenetére
"notchos Redmi"
Ja. Tényleg ótvarul néz ki. Annak törném el a kezét, aki ezt először megrajzolta. (Apple volt talán, vagy a Samu???).
Van már rá egyébként app, ami eltünteti. Igaz, nem csinál semmi mást, csak a teljes értesítési sávot feketére állítja, így nem olyan szembetűnő az a rész. -
judas13
addikt
Nocccss
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
margithid
veterán
válasz
t72killer #28 üzenetére
Amiket írsz, azok közül a B20 ami hiányzik, de az szerintem jön majd mindkét készülékre.
Micro sd hiánya szerintem sokakat nem vág földhöz, 64 GB tárhely már nagyon sok mindenre elég, ha meg nem akkor egy micro usb-s kártyaolvasó és ott a plusz tárhely.
Frissítések szerintem jó ideig garantáltak, MIUI egész biztosan, és android 8tól azt mondják már az android se olyan vészes.
Minden az áron múlik ezeknél a készülékeknél. -
t72killer
titán
válasz
margithid #29 üzenetére
Meg jönnek majd a gyakorlati kérdések: kijelző minősége/kültéri olvashatósága, akksiidő (kültéri olvasgatás mellett) - ezek majd a tesztekből derülnek ki.
Nekem mondjuk a ceruza is alapkövetelmény, Xiaomi-ék olyat nem tudnak
(Hüvej viszont igen)
#30: arra tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
-
t72killer
titán
válasz
GoldhandRent #35 üzenetére
"Androidos cerkas tablet nem mukodokepes szvsz. De meg lehet gyozni az ellenkezojerol"
Tab S3-mal mi a baj?
-
t72killer
titán
válasz
GoldhandRent #37 üzenetére
Jó kérdés, nézni kell pár nem apple-fan videót (olyan almásat találtam már, ahol a csóka az s3-on beindított a háttérben egy zsáknyi appot és lett egy 2 centis utánhúzás)
-
helltp
aktív tag
Nehogy még a végén lecseréljem a Galaxy Tab S2 8.0 -m.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
GoldhandRent
őstag
válasz
t72killer #39 üzenetére
A note laggjat eloben probaltam, bar azt nem tudom hanymillio vagy eppen hanynemmillio alkalmazas volt megnyitva. A cerka hegye es a kijelzon "keletkezo" vonal kozott volt egy centi lemaradas, pedig en nem siettem
Nem vagyok apple fan, de amit az ipad (pro) tud, az a minimum.
A cerkas tablet szamomra ott kezdodik, ahol az ipad pro abbahagyta-
-
t72killer
titán
válasz
GoldhandRent #41 üzenetére
nekem appfüggőnek tűnik, de valóban, az ipad pro a nyerő lagban.
Nem vagyok apple anti-fan, ha hardveresen-szoftveresen az ipad a jobb megoldás adott pénzkeretből (<400EUR, használtan+garival), akkor a jobbat fogom választani.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Az a tab nagyon rendben van. Én csak az amoledet hiányolom, de üsse kavics... Remélem jön globálba, gyereknek jó lenne.
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
t72killer
titán
válasz
moleculez #47 üzenetére
Ja, csak az s3 LTE használtban megvan 350EUR-ból bő egyévnyi garival, az ipad pro meg ennek használtan is a duplája+lehet még a pencilt is meg kell venni hozzá.
Nézelődtem kicsit windows fronton, de semmi kedvem ócskavas atomokon +winfoschnak igencsak kevés RAM-on szerencsétlenkedni.
[ Szerkesztve ]
-
MiPad jöhetne. Venném...
HARLEY-DAVIDSON Custom
-
margithid
veterán
Hát ez drága lett...
Nem tudom minek ilyet kidobni, mikor ott van a Note 5... Ráadásul ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyszerre mutatták be a notchos Redmit és az új, 8 colos kijelzővel szerelt tabletet.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest