- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
átjön, csak a hírből is idézett mondat miatt nem találom helyesnek a gondolatot. Az iPhone olyan, hogy amit a kiegészítők gyártói nem mernek kidobni máshoz, azt ehhez a készülékhez kidobják, mert annyira népszerű, hogy hatalmas bukás nem lehet belőle. Kísérletezgetnek. ár/érték arány meg szubjektív. Ki a célcsoport? megválaszoltad: Dísz? Kinek a pap.
Arra meg én válaszoltam, hogy miért iPhonehoz adták ki.
-------Máshol találóbb a cím: MegaPhone - a szépségnek ára van
ezt az árat meg nem csak sznobok szokták megfizetni. én azért vettem picivel drágább samu TV-t, mert szebb volt, mint az LG. Technikailag semmivel nem jobb. -
joey04
titán
tehát még véletlenül sem arról van szó, hogy az iPhone manapság a legnépszerűbb telefon, és mindenki ehhez próbál valamit kidobni...
ja, de mégis:Az Apple iPhone tulajdonosok eddig is számtalan kiegészítő közül válogathattak, hiszen a százmilliós eladások, a viszonylag fix formavilág és a hosszú évek óta változatlan rendszercsatlakozó révén a gyártók számára érdemes lehet a felhasználók kisebb százalékát érdeklő, exkluzív ajánlatokkal is előrukkolni.
21: ismét: ha máshogy mondod, akkor sem fogok egyetérteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest