- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
A sznobság az ár érték arány miatt jött elő belőlem. Ilyet átlag ember nem nagyon vesz a telefonjához ennyiért. Ha valóban zenét akar hallgatni a telefonjáról, ennyiért már normális célezközt is vehet hozzá (PL: JBL), tehát arra amire "kitalálták" kevés, pláne ennyiért. Dísz? Kinek a pap...
Akkor ki a célcsoport? Továbbmegyek az "Én gazdag vagyok és fizetek egy piros pöttyért ezer dolcsit" program kiket célzott meg? A Normális iPhone tulajokat vagy a "leszarom mert megtehetem" felhasználókat? Vajon miért pont iOS-ra adták ki? Nem elgondolkodtató?És akkor a tíz pontos kérdés:
"leszarom mert megtehetem" kikre jellemző?Nagyon nehezen megy át amit mondani akarok.
Talán ha nem úgy állsz hozzá az olvasásnak hogy Ez úgy is csak egy Hater, és csak fikáz akkor átmegy a lényeg is. -
Ricardo
titán
Nem a kiadott kiegészítők számával, hanem egy részük értelmével van a "gond" Úgyis megveszik mert alma hozzááláás érződik a kiegészítők terén is. A rengeteg jó és ötletes megoldás mellett erre van a legtöbb sznob (semmire nem jó de legalább drága) darab is.
Az exkluzív nálam nem egyenlő az értelmetlen de drága jelzővel.Ilyen az app-ok közül az Im rich. Semmire nem jó de ha ott a piros pötty látják hogy volt ezer dollárom rá hogy ott legyen. Vagy megérted mire gondolok vagy nem. Ezte nem tudom máshogy elmagyarázni.
szerk:
Nem kell egyetérteni. Más véleményen vagyunk és kész.
nekem nem tetszik a rongyrázás, legyen az készülék, app, vagy kiegészítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest