- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
átjön, csak a hírből is idézett mondat miatt nem találom helyesnek a gondolatot. Az iPhone olyan, hogy amit a kiegészítők gyártói nem mernek kidobni máshoz, azt ehhez a készülékhez kidobják, mert annyira népszerű, hogy hatalmas bukás nem lehet belőle. Kísérletezgetnek. ár/érték arány meg szubjektív. Ki a célcsoport? megválaszoltad: Dísz? Kinek a pap.
Arra meg én válaszoltam, hogy miért iPhonehoz adták ki.
-------Máshol találóbb a cím: MegaPhone - a szépségnek ára van
ezt az árat meg nem csak sznobok szokták megfizetni. én azért vettem picivel drágább samu TV-t, mert szebb volt, mint az LG. Technikailag semmivel nem jobb. -
-
joey04
titán
tehát még véletlenül sem arról van szó, hogy az iPhone manapság a legnépszerűbb telefon, és mindenki ehhez próbál valamit kidobni...
ja, de mégis:Az Apple iPhone tulajdonosok eddig is számtalan kiegészítő közül válogathattak, hiszen a százmilliós eladások, a viszonylag fix formavilág és a hosszú évek óta változatlan rendszercsatlakozó révén a gyártók számára érdemes lehet a felhasználók kisebb százalékát érdeklő, exkluzív ajánlatokkal is előrukkolni.
21: ismét: ha máshogy mondod, akkor sem fogok egyetérteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fujifilm X
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest