Tehát nem széles látószögű lencse lesz benne, hanem teleobjektív? Kíváncsi leszek, hogy mennyire fognak örülni neki az emberek.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
- [Re:] Xiaomi Mi A1 - tisztasági fogadalom
- Fotók, videók mobillal
- [Re:] Háromból két Moto E5 érkezik Európába
- [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- LeEco Le Max 2 X820
- [Re:] Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- [Re:] Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- [Re:] Samsung Galaxy Note 4 - írástudó óriás
- [Re:] Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!
- [Re:] Samsung Galaxy A3 (2017) - indulhat a vizes vébén
PROHARDVER! témák
IT café témák
Általános témák
Én sokkal jobban örülök a telének, mint a nagylátónak. Más kérdés, hogy természetesen ebbe is kellett a QHD panel, így ez a telefon is kiesik a lehetséges telefonok listájáról nálam.
Eladó Voigtlander 15mm f4.5 (L39): https://hardverapro.hu/tag/sheratan

hito
(PH! nagyúr)
Ha a Huawei megugrotta a 3 lencsés kamerarendszert, akkor simán el tudnék képzelni egy LG-t egy normál, széles és tele lencsével Nekem tetszene, mert beltérben néha nagyon jól jön a wide is. Egyébként nálam is prioritást élvez a tele.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Polarstar
(PH! nagyúr)
Érdekes hír, hogy az LG mer meglépni végre egy szokatlant. Sajna csak belpiacos cucc lesz.
Eladó Citizen Promaster díszdobozos készlet extra elemekkel. Blackberry ID on BBM: 2BE08052 Delete Facebook!

akooos
(PH! addikt)
Note 8-ban is van tele kamera, nagyon szeretem is.
Miért hátrány a QHD kijelző amúgy?

haxiboy
(PH! addikt)
Samsung te vagy az?
BTC : 1HaxiBoy43dEBpk9amznGuFs8h2YjYH4F7

jacis
(PH! nagyúr)
Nekem nagyon bejön a wide kamera. Szerintem nagyon haszon tud lenni. Az LG-nek nem a kamerákat kellene cserélgetni hanem bekopogni a Google-nél és elkérni a receptet, hogy kell egy normális kamera szoftot alkotni. Az a vicc, hogy a gyári kamera szofttal a képek nagyon gyengék míg a GoogleCamerával meg már elfogadható kategóriába kerülnek. Ezen kellene nagyon elgondolkodni nem két hetente új variációt kiadni.
LG V30

doooo
(őstag)
Nálam máris pluszpontot érdemelnek ezért. Másrészről a P-OLED-ben nem bízok a tavalyi "performanszok" után, és ebben is valószínűleg a régi fejlesztés lesz, szóval...
[ Szerkesztve ]

jacis
(PH! nagyúr)
P-OLED-el semmi gond nincs. Ezt elhiheted nekem.
LG V30

laleh
(PH! addikt)
Jó újításnak ígérkezik.
Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple garanciális ügyintézés
"gyári kamera szofttal a képek nagyon gyengék" Persze mikor ezt szóvá tettem be lettem találva, hogy mégis mi a f@szra használom fel a képeket, hogy nem felelnek meg..
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Ace→BlackBerry Curve 8520→HTC Desire 200→Huawei Ascend Y330→Apple iPhone 4S→sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ S5→Apple iPhone 6s→Microsoft Lumia 640 XL→sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ S7 edge→LG G6

jacis
(PH! nagyúr)
Azért nehogy sírva fakadj
LG V30

WinstonWolf
(senior tag)
Mint a bélszín etiópiában úgy kell ez...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
Igyekszem magamban tartani.
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Ace→BlackBerry Curve 8520→HTC Desire 200→Huawei Ascend Y330→Apple iPhone 4S→sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ S5→Apple iPhone 6s→Microsoft Lumia 640 XL→sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ S7 edge→LG G6

joey04
(PH! félisten)
Bazinga!

RetepNyaraB
(PH! kedvence)
Kicsit gyengébbek. Cserébe (nálam) jobb a színzajuk. Nekem kár a széles lencséért; mindig jól jön, a tele meg egy gagyi telefonra overkill, hacsak nem legalább ötszörös. Olyan meg nyilván nem lesz.
De hát LG-vel sosem a vas volt a bajom, hanem a megalázóan rossz terméktàmogatás.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."