Hirdetés
- iPhone topik
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Telekom mobil szolgáltatások
- Melyik okostelefont vegyem?
- DIGI Mobil
- [Re:] Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- [Re:] Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
Hozzászólok Aktív témák
-
gyonyoruwok
junior tag
ez amúgy tetszik
Sony A6000 | iPhone 12
-
pusszycat
veterán
válasz
gyonyoruwok #1 üzenetére
ja a zsiráf is, csak ne keljen hazavinni.
" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black :))
-
.Szaki.
őstag
Szép!
-
_flamer
tag
Úgy tűnik mindenki felszállt erre a menta zöld szerű vonatra.. Egyébként szép.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
Pofás lett!
-
francz'70
aktív tag
Én még mindig ezzel a "zsanérral" vagyok elfoglalva akárhányszor meglátom az S21 szériát hátulról, valamiért odavonza a szemem, ...tuti, hogy tetszik
Amúgy nem rossz ez a szín, de magamnak nem tudnám elképzelni, nem nagyon díjazom az ilyen színes telókat vagy tokokat. -
Ezzel a telefonnal is ugyanúgy átveri a nemzetközi vevőket a Samsung, mint ahogy több más flagship telefonjukkal is teszik évek óta?
-
francz'70
aktív tag
válasz
Darth_Revan #7 üzenetére
Milyen átverés tart évek óta?
-
-
.Szaki.
őstag
válasz
Darth_Revan #9 üzenetére
Semmi átverés nincs benne. Qualcomm chip csak az Egyesült Államokban van, mert ezzel a feltétellel forgalmazhatnak ott készülékeket. Ha tehették volna, ott is Exynos lenne.
-
FattyDove
tag
válasz
Darth_Revan #7 üzenetére
Rohadt nagy átverés az, amit mindenhol nyíltan leírnak.
Egyébként pedig szerződés köti őket, bármennyire is sírtok minden új S széria megjelenésekor.
[ Szerkesztve ]
-
francz'70
aktív tag
válasz
Darth_Revan #9 üzenetére
Ja, hogy erre gondoltál
Nincs semmiféle átverés, ez már lerágott csont.
Előttem már megválaszolták... -
Schuler888
aktív tag
válasz
Darth_Revan #9 üzenetére
Talan elobb tajekozodj
-
Szín önmagában szép de ennyi a legnagyobb pozitívum. De ezen a készüléken ronda főleg a felemás színű kamera szigettel ami dizájn terén a Samsung mérnökeitől nem vártam volna mert az is csúf .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. iPad Pro LTE & iPad 2018 ,IPhone SE 2020,Android One R.I.P
-
pusszycat
veterán
válasz
Francesco77 #15 üzenetére
Nem ismerem Elen-t. Biztos jó fej.
" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black :))
-
yoshimitsu81
tag
Egy új töltőfej is jöhetne már füllhallgatőval. Nagyon rossz irányba megy a samsung politikája.
-
-
sheratan
titán
Fú, ez nagyon szép ebben a színben! Remélem nem csak a + modell lesz ilyen, hanem a sima is. Még az lenne talán jobb, ha kamera és az oldalsó perem matt (szálcsiszolt?) alu lenne
-
Ádám16
őstag
Eddig ez a legszebb szín hozzá szerintem, venném.
Kíváncsi leszek a real life exynos tesztekre a Snapi 888 ellen, mit ad. Főleg a mindennapi használat melletti üzemidő lenne lényeges. -
adamklark
tag
válasz
Darth_Revan #9 üzenetére
nem átverés csak szemét húzás Samsung-tól, ez van (bár hozzá tennem hogy nekem nincs rossz tapasztalatom exynos-szal de azért k*pja be a Samsung)
-
adamklark
tag
nekem ez a zöld egy kicsit világos, de nem rossz
-
pusszycat
veterán
zöld telefont, ez komoly? ne legyetek már éretlenek...
-
-
pusszycat
veterán
válasz
Szoknyácska. #25 üzenetére
Hát nem tudom esetleg szoknyában mutatna a zöld. (ha szőke vagy csak akkor)
Tulajdonképpen a telefon színét amit nap mint nap látsz a tok határozza meg.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A bemutatón is említett Phantom Gold és a Phantom Red egyes piacokon már előrendelhető, a zöld verzió viszont véletlenül bukkant fel Ausztráliában.
- Linux kezdőknek
- Politika
- Laza koronavírus topik
- iPhone topik
- Apple notebookok
- [Re:] G.Skill Trident Z Neo RGB 2x16GB 3600Mhz CL16-16-16-36 szett, AMD Ryzen X570, B550-hez újszerű
- [Re:] "Jóárasított" Trust egér csereberélhető gomberdővel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bestbuy topic (játékok)
- FIFA 21
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i7-9700 / RTX 2070 Super / 16GB 3000MHz / 500GB NVMe / Seasonic 650W Gold!
- iPhone X 64GB SpaceGray * GYÁRI FÜGGETLEN
- Vedd át akár ma Budapesten! Bontatlan PS5 eladó 2 év garival
- [ PlayStation 5 ] Azonnal átvehető új, bontatlan PS5 (2 év garancia)
- MSI Radeon RX 570 8GB GDDR5 256bit (RX 570 ARMOR 8G OC)
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest