Új hozzászólás Aktív témák
-
gyonyoruwok
tag
ez amúgy tetszik
Sony A6000 | iPhone 12
-
válasz gyonyoruwok #1 üzenetére
ja a zsiráf is, csak ne keljen hazavinni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
.Szaki.
addikt
Szép!
-
_flamer
aktív tag
Úgy tűnik mindenki felszállt erre a menta zöld szerű vonatra.. Egyébként szép.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
joey04
titán
Pofás lett!
-
francz'70
senior tag
Én még mindig ezzel a "zsanérral" vagyok elfoglalva akárhányszor meglátom az S21 szériát hátulról, valamiért odavonza a szemem, ...tuti, hogy tetszik
Amúgy nem rossz ez a szín, de magamnak nem tudnám elképzelni, nem nagyon díjazom az ilyen színes telókat vagy tokokat. -
Darth_Revan
veterán
Ezzel a telefonnal is ugyanúgy átveri a nemzetközi vevőket a Samsung, mint ahogy több más flagship telefonjukkal is teszik évek óta?
-
francz'70
senior tag
válasz Darth_Revan #7 üzenetére
Milyen átverés tart évek óta?
-
.Szaki.
addikt
válasz Darth_Revan #9 üzenetére
Semmi átverés nincs benne. Qualcomm chip csak az Egyesült Államokban van, mert ezzel a feltétellel forgalmazhatnak ott készülékeket. Ha tehették volna, ott is Exynos lenne.
-
FattyDove
őstag
válasz Darth_Revan #7 üzenetére
Rohadt nagy átverés az, amit mindenhol nyíltan leírnak.
Egyébként pedig szerződés köti őket, bármennyire is sírtok minden új S széria megjelenésekor.
[ Szerkesztve ]
-
francz'70
senior tag
Ja, hogy erre gondoltál
Nincs semmiféle átverés, ez már lerágott csont.
Előttem már megválaszolták... -
Schuler888
senior tag
Talan elobb tajekozodj
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Szín önmagában szép de ennyi a legnagyobb pozitívum. De ezen a készüléken ronda főleg a felemás színű kamera szigettel ami dizájn terén a Samsung mérnökeitől nem vártam volna mert az is csúf .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
veterán
-
válasz TheBikerider #15 üzenetére
Nem ismerem Elen-t. Biztos jó fej.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
yoshimitsu81
tag
Egy új töltőfej is jöhetne már füllhallgatőval. Nagyon rossz irányba megy a samsung politikája.
-
-
törölt tag
Fú, ez nagyon szép ebben a színben! Remélem nem csak a + modell lesz ilyen, hanem a sima is. Még az lenne talán jobb, ha kamera és az oldalsó perem matt (szálcsiszolt?) alu lenne
-
Ádám16
addikt
Eddig ez a legszebb szín hozzá szerintem, venném.
Kíváncsi leszek a real life exynos tesztekre a Snapi 888 ellen, mit ad. Főleg a mindennapi használat melletti üzemidő lenne lényeges. -
adamklark
senior tag
nem átverés csak szemét húzás Samsung-tól, ez van (bár hozzá tennem hogy nekem nincs rossz tapasztalatom exynos-szal de azért k*pja be a Samsung)
-
adamklark
senior tag
nekem ez a zöld egy kicsit világos, de nem rossz
-
zöld telefont, ez komoly? ne legyetek már éretlenek...
-
-
válasz #40047616 #25 üzenetére
Hát nem tudom esetleg szoknyában mutatna a zöld. (ha szőke vagy csak akkor)
Tulajdonképpen a telefon színét amit nap mint nap látsz a tok határozza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE Iphone SE 3 (2022) 128gb KÉK akku 83%
- APPLE Iphone SE 2 (2020) 64gb SZÜRKE akku 81%,84%,85%
- APPLE Iphone 12 64gb FEKETE akku: 86%
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest