- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Nem értem miért kell olyanoknak pálcát törni oprendszerek felett, akiknek nincs használati tapasztalata talán egyik felől se. Az olvasható tesztek lássuk be azért az együttélés szempontjából elég felületesek, sokszor túlságosan szubjektívek. Az N9 rendszere félkész volt kiadásakor, néhol ez érződött is használat közben de nem az alapfunkciók szempontjából. Azok jól működtek már akkor is. Az első javítás ezen sokat javított, és íme itt a második. ÉN jónak tartom. Alkalmazások közül a shazam az egyetlen ami hiányzik nem elérhető hozzá. Mondom ezt úgy, van ilyenem, használom és ismerem hibáit. WP7-em nincs, nem használtam. Talán csak az MS miatt nekem se annyira szimpatikus. Olvasni én is olvastam róla, szép letisztult az is de mégsem azt vettem. Más egy kicsit a dolgok megközelítése, de ezért más. Ettől még biztos jó az is, azt is okos fejlesztők készítik, akik szeretik munkájukat és magukénak érzik azt. Tehát nem fikázom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest