Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
üzenetére
Ezek a frissítések (amennyiben jól meg vannak írva az appok) nem szabadna, hogy megegyék a procit reggelire. Az én 600Mhzes telóm is képes többé-kevésbé elboldogulni velük, ehhez nem kell 8 mag.
A hsz-em lényege az volt, hogy jelezzem annak a (szerintem) tévhitnek a hamisságát, miszerint azok az apook, amik futás közben megeszik a procit, a háttérben is ezt teszik. Amíg egy játék a háttérben fut pl (vagy YT videó), addig nem sok mindent csinál a procival. Amikor a felhasználó a játékból átlép máshova, akkor szépen lementődnek a regiszterek tartalmai, cache, stb, és elindul a másik app. Amikor pedig visszalépünk a játékra, akkor ezek visszatöltődnek, és folytatjuk ott, ahol abbahagytuk. A kettő között nem szükséges a procinak foglalkoznia a programmal (persze néha rá lehet nézni, de nem kell hozzá több Ghz).
Ezt akár PCn is kipróbálhatod.Tehát mégegyszer:
ahol kell a CPU háttérben futó alkalmazásoknál, azok a különböző frissülő alkalmazások, itt viszont egyszerű get/post csomagok mennek, ehhez sem kell nagy CPU erő. Szerintem egyedül akkor lehet rá szükség, amikor olyan appot használsz, ami egymagában igényli a CPUt (és persze közben a háttérben futhat a FB, stb, de azok önmagában kevesek. Így is kevesek, de minden kicsi számít).
De ahhoz, hogy megfogd ezeket az erős procikat, kell egy aktívan futó alkalmazás szerintem, ami a nagy részét leterheli!A MediaTek meg nyugodtan fejlessze, amit szeretne, ha nem lesz rá igény, akkor nem veszik meg a felhasználók (de lesz rá igény). A fejlődést nem lehet megállítani.
Nem is értem. Arra gondolsz, hogy nem kell több CPU erő? Hasonló kijelentést már tettek memóriával kapcsolatban és csúfos bukta lett a vége. Minden elektromos eszközöd folyamatosan fejlődik, bizonyosan erődemonstráció is, hogy tudnak ilyet csinálni, de előbb-utóbb hasznos lesz (tehát nem 2, hanem 4 év lesz az életciklus a telefonodnak. Ez csak jó szerintem!)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest