Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Donki Hóte

    veterán

    válasz Graphics #46 üzenetére

    Igen, az egyik hozzászóló is úgy emlegette az Alice kezében lévő bárányt, hogy a "képen lévő állat".

    Manapság az embereknek fogalma sincs arról, hogy hogyan néz ki egy frissen levágott bárány, vagy kecskegida, vagy egy borjú, nem is tudják ezeket megkülönböztetni egy közönséges malactól. Ha valaki már el tud szakadni a hipermarketben vett pácolt tarja/csirkemell grillezésétől és megpróbálkozik mondjuk egy nagyobb darab oldalassal, az már felsőfoknak számít itthon a kerti sütögetésben.

    Emlegették itt a tesztelt termék hasznosságát támogatva a szmókerezést. Ezzel szemben az az igazság, hogy egy szmókerben (sőt, egy egyszerűbb kamadóban) sütött jó marhaszegyhez nem kell ilyen flancos húshőmérő, 10-12 órán keresztül kell 115-120 fokon füstölni/sütni a befűszerezett szegyet, közben párszor befújni különböző oldatokkal, aztán a végén kell egy közönséges húshőmérővel egyszer-kétszer megmérni a hús belső hőmérsékletét.

    Szóval minőségi sült húsokhoz nem kell ilyen szuper termék, aki jókat tud sütni az ilyen hőmérő nélkül is jókat süt, persze neki karácsonyi ajándéknak nagyon jó egy ilyen hőmérő.

    Fordítva sem igaz a dolog, aki csak a hiperben bepácolva vett mézes-mustáros tarját sütögetett eddig, az ettől a hőmérőtől nem fog tudni ribeye steaket sütni :(

    Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák