- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Nem a hagyományos autózás mellett "kampányoltam" sztem, vagy nagyon félre érthető voltam.
Nekem az egészben az bassza föl az agyam rendszeresen, hogy Pityuka a PR duma után bőszen mutogat másokra, miután meg vette az elektromos autóját, hogy én,te meg Józsika teszi tönkre az ő hőn szeretett és most már nagyon megvédett környezetét. Holott a probléma forrása semmit nem változik attól, hogy bárki elektromosan autózik. Persze, szempont, hogy akkor ő már direktbe nem pufog ki. De ez így inkább struccpolitika, mint valós megoldás.
Amúgy meg nem vitatkozom senkivel. Mindenhez hozzá tettem, hogy szerintem. Ez is csak egy nézőpont, mint bárki másé a témában. Biztosan lehetne a körülmények figyelembe vételével rengeteg pro és kontra érvet felhozni és a végtelenségig ragozni, elemezni a jelenlegi hatását a környezetünkre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest