Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Így érthető
Nekem ez az első fejhallgatóm, már régóta szemeztem egy-két ehhez hasonlóval. De aktuálisan tökéletesnek tartom. Ok, fejhallgatóból nem sok összehasonlítási alapom van (studió fejest nemveszem ide), de az eddigi fülhallgatókhoz viszonyítva egy álom, ahogy szól. Brooklyn Bounce, attttya úúúúristen mekkora zene...... pedig nem mai
-
Melack
veterán
Nos, megjött a kicsike, fehér színben. Az a gyors teszt alapján is elmondható, hogy a fülemre jól ül, a külvilágot kizárja rendesen. Gépre kötve tökéletes a hangzása - számomra (Metallica - Enter Sandman, cv313 - As the light closes, Republic - Kirúgjuk magunk alól a földet, Octave One - Black water, Lenzman feat Riya - Open page), telefontról értelem szerűen kicsit korlátosabb a hangzása, de a fül körbezárása okán elég erőteljesen - de nem bántóan - szól. Tegnap rendeltem, ma kihozták
Zenében igencsak jártas véjtfülű kollégámnak is tetszik a Technics studiófüles mellett.
-
Melack
veterán
Mire megjön a pénz, elfogy a füles :/ Nincs raktáron üzenet mindenütt
-
Melack
veterán
Köszönöm a cikket, azt hiszem segítettél dönteni. Mivel ilyen fülest keresek éppen, és még az ára is elfogadható, azt hiszem meg is van a győztes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest