Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Én is így voltam vele, volt AMD+Radeon gépem, több is (még az AMD/ATi házasság előtt). Nagyon sokszor szoptam vele, mindenféle butaság miatt. Ilyen CCC, olyan driver, most fejleszd, most butítsd, ne adj rá AA-t, csak AA-val működik és stb. és így tovább a végtelenségig. Ha rendben ment, akkor hasított, de ez a rengeteg szarakodás az idegeimre ment. Az Intel és nVidia kombóval is beleszaladok néha apróbb bakikba, de közel sem olyan sokba és nem olyan "mélytorkosba". Nincs bajom az AMD-vel, bírom, hogy így küzdenek és elismerem, hogy sok jó dolgot tettek le már az asztalra. A Mantle, bár nem látszik túl jónak egyelőre, de ők legalább meg merték lépni. Viszont azt a rengeteg szenvedést, amit én végigcsináltam anno az AMD/ATi kombóval, egyelőre nem tudom elfelejteni. Mélyen gyökereznek bennem ezek a rossz emlékek, az AMD-nek sok jót kell tenni, hogy ezt elfeledjem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Sapphire R7 250 1GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest