Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Hát én már egy ideje sz*pok az amd-vel, amikkel jatszok ott frametime lag van, régebben alvo modbol nem jött vissza csak reboottal, mostanaba ujabb driverrel visszajön csak elöbb fekete kepernyö es 5mp mulva visszajön a kép és kiirja hogy az illesztöprogram nem valaszolt de helyreállt, de ezutan reboot kell mert ahol hasznal akarmi gpgpu-s ficsört a windows ott kegyetlenül belassul minden..szal ugyanott vagyok
Na meg Vlc player Dxva-ban laggol, ha savszinkronizalast hasznalok akkor cakompakk kifagy a pics@ba, még jo hogy az i5 nevetve megoldja cpu bol is a lejatszast.
Felraktam most ujabb drivert és épp elöbb kaptam egy ilyen Bsod-triver Power State Failure...
Komolyan elegem van mar lassan az egsz sz@rbol, mantle vilagba nincsen, ha van akk meg rosszabb mint anelkül..Gj AMDBocs az Offért de komolyan felb@szott ez a kékhalál...ráadásul 5 percig csak diagnosztika ment boot közben és utana kirta nem tud elindulni rendszer, szerencsere visszaállitas utan jo lett, nem kellett ujratelepiteni egeszet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest