Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Én is így voltam vele, volt AMD+Radeon gépem, több is (még az AMD/ATi házasság előtt). Nagyon sokszor szoptam vele, mindenféle butaság miatt. Ilyen CCC, olyan driver, most fejleszd, most butítsd, ne adj rá AA-t, csak AA-val működik és stb. és így tovább a végtelenségig. Ha rendben ment, akkor hasított, de ez a rengeteg szarakodás az idegeimre ment. Az Intel és nVidia kombóval is beleszaladok néha apróbb bakikba, de közel sem olyan sokba és nem olyan "mélytorkosba". Nincs bajom az AMD-vel, bírom, hogy így küzdenek és elismerem, hogy sok jó dolgot tettek le már az asztalra. A Mantle, bár nem látszik túl jónak egyelőre, de ők legalább meg merték lépni. Viszont azt a rengeteg szenvedést, amit én végigcsináltam anno az AMD/ATi kombóval, egyelőre nem tudom elfelejteni. Mélyen gyökereznek bennem ezek a rossz emlékek, az AMD-nek sok jót kell tenni, hogy ezt elfeledjem.
-
Anaren91
senior tag
Most lehet, hogy hülyeséget írok, de mintha úgy emlékeznék, hogy még régebben mielőtt kijött a mantle abu írt egy posztot amiben le volt írva, hogy mivel a mantle elég durván kihasználja a hardver erőforrását, ezért nem árt a kártyákat visszavenni alap értékekre( gondolok itt a tuning órajelekre). Próbáld meg h visszaveszed a gyári értékekre (még akkor is ha lapból ocs a kártyád).
-
joysefke
veterán
Én mindenféle energiagazdálkodási marhaságokat, ami arról szól, hogy alacsonyabb enerhiafelhasználási állapotba kerüljön a proci (P-state meg mi szokott ezeknek a neve lenni) lelőttem. Pár wattot számít csak, de boldogan fizetem a kicsit nagyobb fogyasztást, ha megkímélem magam mindenféle mikrolaggtól meg hang-szakadozástól.
Nálam volt olyan játék (i5-3550 + GTX660OC) ami mikrolaggolt mint a fene, meg szakadozott a hang, asszem a Crysis 2 volt ez. Na az energaspórolás letiltása helyretette a dolgot.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bluetooth hangszórók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Eredeti játékok OFF topik
- NIOH
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest