- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Totál offtopic, de pár dologgal ki kell egészítenem az elhangzottakat.
Elöljáróban pedig leírom, hogy bár a zöldek felé húz a szivem, nem vagyok elfogult, volt már nekem mindenféle kártyám meg processzorom.
-(1) Amikor azt írod, hogy az NV elhúzott fogasztás/teljesítményben, akkor igazad van, mert a GTX600 széria már behozta az AMD-t, a GTX700-as illetve Maxwell pedig már le is pipálta, de ez kb az utóbbi egy év termése, előtte hosszú évekig (HD 4000-től HD7000-ig) az AMD lényegesen jobb volt fogyasztás/teljesítményben. Ez a jelenlegi NV féle elhúzás meg nem a teljes termékpalettát érinti, hanem csak a legtetejét és azt az egy szem Maxwelles kártyát, amit persze versenyképtelen áron szórnak.
Szóval az olyan álltalánosító kijelentések, minthogy "Az AMD a szegény ember Nvidiája" meg csak az vesz AMD-t akinek nem jut Nvidiára enyhén szólva is viccesek.
-(2) Nekem a jelenlegi VGA mentes időszakom előtt egy GTX660OC volt. Nagyon meg voltam vele elégedve, DE volt egy kis hibája, ami miatt nem akarok most mégy egy GTX660/760/660ti-t bekockáztatni:
valami baj van a TV-m és a VGA közötti EDID infó küldéssel, ami abban nyilvánult meg, hogy egy csomó játék a friss install után alapból olyan felbontás/képfrissítés kombinációval indul, amit nem támogat a TV, így csak egy fekete képernyőt kapok és át sem tudom állítani a felbontást. Rohadt idegesítő volt. Előtte HD4830-am volt, azzal nem volt ez a probléma, szóval bízom benne, hogy a 270X-el sem lesz majd semmi baj.-(3) Ha már AMD fronton valamivel probléma van, akkor mindenféle személyeskedést nélkülözve szívesen ajánlom figyelmedbe az adatlapod első szavát "FX8320". Nem való az R9-290 -hez. A legtöbb játékban egy újabb i5 agyoncsapja, legalábbis frametime-ban.
J.
-
MPowerPH
félisten
Cafolom. Volt nalam 780Ti is, es 290X is.(a 7990 mellett) En nem lattam azt a hatalmas kulonbseget, par szazalek mindossze a Ti javara, ahogy azt a PH-s tesztbol is latni lehett. OC teren a Ti 50MHz-vel tobbet tudott, nem melegedett olyan veszettul, na meg azert joval kevesebbet is evett. Mindegyik ugyan olyan zajos volt(egyik sem ref.) Csak a bibi az, hogy a ket kartya kozott volt egy nem gyenge £120 -os kulonbseg. Arra a kb. 4%-ra, ami eyefinity alatt eltunt. Sot, akkora felbontason, MSAA mellett nalam a 290X erosebb volt.
-
Th1sN04ll
senior tag
Szerintem meg az okos gondolkozás, és az hogy figyelembe veszi valaki az ár/teljesítmény mutatót nem azt jelenti hogy szegény, csak azt hogy ésszel gondolkozik
Még akkor is ha az NV topikokban megy a köpködés hogy BSOD, meg driver meg ilyenek, tény van gond, de messze nem akkora mint ahhogy ott be van állítva, persze jó köszörülni valamin a nyelvet, csak kérdéses hogy megéri e, és jelen esetben nem igazán éri meg mondjuk egy 290-el szemben a 780TI a tetemes felárat
/sima 780 meg nem kéne/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest