- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Jack nekem nem élte túl, pedig a másik osztagomnak asszem ő volt a vezetője. Túl rámenős volt a csaj, kapott egy lövést a hasába...
És gyakorlatilag a halálba küldtem a teljes legénységet is...amikor választani kell, hogy visszakíséred őket, vagy mész tovább befelé a csapatoddal, akkor visszaküldtem őket kíséret nélkül...sajnos egy sem élte túl.
-
Xerxész
őstag
Volt már olyan hír, hogy minden korábbi csapattag visszatér. Szóval, amennyiben nem hazudtak a készítők, Wrex is lesz.
Értelemszerűen, aki kinyírta az 1-ben, annak nem.
Szegény Légiómat sajnálom, a 2. rész végén a T-800 fej alatti küzdelemben megpusztult (Jack is, de őt nem bánom), pedig szívesen láttam volna csapattagnak a 3. részben. Sajnos nem sokat tudtam vele harcolni.
Én amúgy rotáltam a csapattagokat, szeretem a változatosságot.
Mondjuk Garrus nagy kedvenc, szóval ő sokszor volt társam, a 2. rész végén az egyik osztagomat természetesen ő vezette.
-
Xerxész
őstag
válasz
mindfreak #22 üzenetére
Azért ehhez a filmhez igen komoly költségvetés kell. Nem tudom, mennyire veszi komolyan a filmet a BioWare, de a Mass Effect univerzum minden karaktere, helyszíne, épülete, fegyverei, stb. komoly kidolgozást igényelnek, ami pedig csak egyre nagyobb költségvetést gerjeszt.
Ez nem egy spórolós film...kíváncsi vagyok, mennyire gondolja komolyan a BioWare. -
Xerxész
őstag
Nem ő, hanem a másik Szökéses csávó.
Megnéztem a nevét: Wentworth Miller.
Eléggé hasonlít a standard játékbeli férfi Sheppardre.
-
Xerxész
őstag
válasz
atidzsiforc #7 üzenetére
Áh...inkább az, akire a játékbeli Sheppard hasonlít...a Szökéses csávó...nem tudom a nevét.
-
Xerxész
őstag
Egy jó ötlet lehet az Első Kapcsolat Háború történetét filmre vinni az ME univerzumból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest