- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lirion
addikt
Pár tízezres droidos telefonnal ne csodálkozz, ha nem működnek megfelelően. Egy felsőkategóriás android összehasonlíthatatlanul jobb minden szempontból.
(#67) opr
A z4 compactról nem csodálom, hogy le akartak beszélni, mivel olyan telefon nem létezik és sonytól nem is lesz már. A z1 és z3 compactok meg köszönik szépen, prímán működnek. -
opr
nagyúr
Ja, hát igen, a sony telók ilyenek. Én is vacilláltam legutóbb, hogy one m8, vagy z4 compact legyen, kicsit durva volt, amikor konkrétan a sony tulajok (is) beszéltek le róla, mondván, hogy jobb a one, mert a sony bugos, úgy várják mindig a frissítést, mint a messiást...
A hongmi meg tényleg jófajta a leírások alapján, bár azt nem tudom, milyen bug van benne. -
opr
nagyúr
Tele hibával? Milyen telefonokat használtál?
Én 2.1, 2.3, 4.0, 4.1, 4.3, 4.4, 5.0, 5.0.1 (eclair, froyo, gingerbread, ice cream sandwich, jelly bean, kitkat, lollipop)-ot használtam eddig, úgy konkrétan soha nem volt velük komolyabb bajom, igaz, nem nexus, hanem valamilyen gyártói rendszer.
Konkrétan általában htc, azokkal soha nem volt semmi bajom, max ilyen nagyon minimális hibák (pl. OneX-en a hangouts-ból kilépés után a billzet nem mindig tűnik el, de ennyi).
Igaz, volt egy LG-m is, ami arra volt jó, hogy meggyőzzön, hogy újra htc-t vegyek, de azt se mondanám, hogy rossz telefon volt, inkább csak azt, hogy a sense után a felület nagyon amatőr volt, tele hibával, meg nem volt olyan szinten optimalizálva.
Nexus-ról nem nyilatkozok, olyanom nem volt, de valahogy azt is nehéz elhinnem, hogy tele van hibával, amit nem javítanak nagyon gyorsan gugliék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest