Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
"Nem akarod vége mellőzni a helyi iPhone bohóc szerepét?"
Szerintem én vagyok azon kevesek egyike aki úgy tud hozzászólni, hogy van tapasztalata is. Szemben az itt fikázó okoskákkal, köztük veled.
"Szerintem már mindeki unja itt..."
Hmm.
Ez egy iPhone-al foglalkozó topic, én azzal kapcsolatban szólok hozzá, te ezt unod. Értem.
Jobb szeretnéd, ha csak köpködő emberkék lennének itt.Szánalmas vagy. Szerintem húzz innen a csodába, ha csak rontani tudod a levegőt és képtelen vagy a témához érdemben hozzászólni...

-----
Egyébként előre félek, hogy hány anyázás lesz a Trémobilos vásárlóktól

No nem a magyar nyelv hiánya vagy az itt hangoztatott slágerproblémák miatt.
Hanem azért mert ugyan a világon egyetlen szolgáltató sem nyúlt hozzá a készülék szoftveréhez, a magyar trémobilnak ehhez is volt pofája.
A franc tudja, hogy miért jó nekik, hogy az ostoba nevük kétszer is ki legyen írva, de hogy ezért cserébe még mit csesztek el, azt még megsaccolni sem lehet.
(Aki emlékszik még a T által megpiszkált P990i-kre, az gyanítja, hogy mire gondolok)
-
danaudio
aktív tag
amúgy jó ez a topic, tiszta brazil szappanopera, csupa düh, sértődés, váratlan fordulatok
ami óta él a topic nem nézek tévét -
macikos
addikt
-
Kobe
veterán
nem azért nem szóltam hozzá, mert tűrtöztetném magam, hanem nyaralás címszó alatt jobb dolgom is volt mint lesni a szifon híreket

közben találtam infót a relaxos előfizetésre, annyit nekem nem ér meg a dolog, persze van akinek igen. Az Omnia azért jelent nekem jobb alternatívát, mert értékben nagyobb extrát nyújt - egy navi értékben húzósabb (már csak maga a szoftver is) mint egy mp3, bár gyanítom, hogy a WinMo van olyan kiforrott, hogy a zenelejátszás is megoldható rajta minőségi szinten (lásd pl a majdnem winamp szintű telepíthető progikat) ás nem kényszerítenek bele a havi 10 K ba. Ettől függetlenül tetszik a csoamg tartalma az árához képest, de szerintem nálunk nagyon kevés embernek érné meg, vagy pedig bemagyarázza amgának, hogy igen, kell, aztán félúton jön rá hogy mégsem és fizet mint a katonatiszt.
-
asadasad22
őstag
-
-
Kobe
veterán
"De ha van olyan ikon csomag ahol 69 ért adják, akkor ikon nélkül megugrik 79-99re...."
Ha drágállod, akkor vegyél 24 havi hűséggel Nokia SAPPHIRE ARTE-t, potom 259.980 Ft, vagy N95 8GB-ot 110.000-ért biztos jobban megéri. Főleg, hogy ebben az árban az ég adta világon semmi nincs benne a készüléken kívül, az előfizetés még erre jön rá.
valahogy nem is vártam "informatívabb" választ, mint a fletó féle bevett "ha nem tetszik el lehet menni" megnyilatkozást. (Azt meg csak mellékesen teszem hozzá, hogy ha A termékről beszélünk, mért vetítünk folyamatosan B termék felé, ahelyett hogy beimsernénk, te bazdmeg, ezt nem tudom)
-
Ulkesh
őstag
"Az FL a másik feladatát, miszerint egy alkalmazásplatform (ami az iPhone-on nem lesz Bocs, ha nem igaz, de jól hangzik ), köszöni szépen, végzi."
Ha nem lesz, sem fogja siratni senki.
Van az iPhone-nak saját alkalmazásplatformja, ami lényegesen jobb és gyorsabb kódot eredményez, mint bármilyen javás, vagy flash-es bohóckodás.Symbianon sem vagyok hajlandó java vackokat telepíteni, ott is van natív környezet, tessék azt használni, minden más csak felesleges játszadozás.
"És mi van az iPhone + Java ME"
Fogalmam sincs, ott figyel a Cydiában a Java környezet telepítője, de annyira nem érdekel, hogy akár kipróbáltam volna.

---------
"Most ezt muszáj folytatni? Az olvasható képedről hová tűnt a New York Times felirat?!"
Ha ezt tényleg komolyan kérdezed, akkor nincs miről beszélni tovább erről...
Tudod nem mindegy, hogy ránagyítok valamire és a környezet nem látszik e-miatt, vagy hogy egyáltalán nem rakja ki.---------
"De ha van olyan ikon csomag ahol 69 ért adják, akkor ikon nélkül megugrik 79-99re...."
Ha drágállod, akkor vegyél 24 havi hűséggel Nokia SAPPHIRE ARTE-t, potom 259.980 Ft, vagy N95 8GB-ot 110.000-ért biztos jobban megéri. Főleg, hogy ebben az árban az ég adta világon semmi nincs benne a készüléken kívül, az előfizetés még erre jön rá.
-
Kobe
veterán
akkor erről mért nem írnak a honlapon ? csak mert sehol semmi infó nincs róla, csak az hogy mi vagyunk a faszagyerekek mert kitaláltuk a 10 ezres csomagot

Ezzel együtt az iPhone 3G a T-Mobile díjszabásban szereplő díjcsomagjaival (kivéve Mobil Otthon, Mobil Otthon Prémium) megvásárolható. Meglévő havidíjas T-Mobile-előfizetők készülékváltással, hűségnyilatkozat vállalásával is megvehetik az iPhone 3G-t.na ennek a mondatnak már lemaradt a forintosított változata....De ha van olyan ikon csomag ahol 69 ért adják, akkor ikon nélkül megugrik 79-99re....
-
Depression
veterán
"Az előzőleg belinkelt minis screenshoot esetében pl. hova tűnt a kép az oldalról???"
Most ezt muszáj folytatni? Az olvasható képedről hová tűnt a New York Times felirat?!
Nem ítélem az iPhone-t. Lehet, hogy majd a számomra 50k Ft lélektani határ környékén én is veszek egyet használtan úgy, mint ahogy a mostanimat is vettem 1,5 évvel a megjelenése után.
Attól viszont még nem kell isteníteni, és minden mást lehordani, mert neked ez tetszik.
Boldog vagyok a mostani P1i-mmel, annak ellenére, hogy vannak hibái, és szerintem az iPhone tulajok nagy része is az lesz, de attól még nem lesz tökéletes. -
"Lesz benne."
Szép szó, de még nincs itt. A Flash Lite 3 már itt van (sajnos csak némely telefonban, ez igaz) - és egy pillanatig se képzeld hogy itt megállt a fejlődés.
Az FL a másik feladatát, miszerint egy alkalmazásplatform (ami az iPhone-on nem lesz
Bocs, ha nem igaz, de jól hangzik
), köszöni szépen, végzi.És mi van az iPhone + Java ME (vagy SE? úgyis olyan hűde bivalyerős) kérdéssel?
Apropó Youtube. Az E51-esemmel szoktam youtube videókat nézni és letölteni is, sőt, amíg töltődik, átváltok más alkalmazásra, és mókolok azzal. Nincs benne semmi varázslat.
-
Ulkesh
őstag
"erre vártam, kicsit pofáraesés a konstrukció"
Miért is?
"de havi 10 ezret telefonra én ki nem fizetek"
A 10 ezret nem is a telefonra fizeted ki, hanem a 400 percnyi beszélgetésért, 200 T-Mobilos SMS-ért és a 2 GB adatforgalomért.
Ha ez neked sok, akkor kérheted a készüléket a meglévő előfizetésed mellé is, természetesen akkor nem 27.900 Ft-ba fog az kerülni.---
"Nos, megnéztem a videót. A valóságos kép, amit te látsz, az olvashatatlan. A mini minden telefonon tördelheti az oldalakat, de akár teljes nagyságban is ki tudja mutatni az oldalt, illetve a képernyő méretét mutatni a teljes oldalból."
Ezzel az a gond, hogy a mini minden esetben saját elképzelése szerint tördeli a látott oldalt. Teljes kép esetén is megváltoztatja az eredetihez képest.
Safariban ugyanúgy tudok nagyítani, ha olvasni akarom a cikket, de át tudom tekinteni az oldalt a teljes valóságában is.

Az előzőleg belinkelt minis screenshoot esetében pl. hova tűnt a kép az oldalról???
-
Kobe
veterán
hehe
erre vártam, kicsit pofáraesés a konstrukció, de havi 10 ezret telefonra én ki nem fizetek
Mindegy, jön az omnia, meglévő előfizura, ugyanennyiért sztem. Ha meglett volna a lengyelekhez hasonó 6-7 ezres havidíj ok, de ennyit 1 teló nem ér 
-
Depression
veterán
Nos, megnéztem a videót. A valóságos kép, amit te látsz, az olvashatatlan. A mini minden telefonon tördelheti az oldalakat, de akár teljes nagyságban is ki tudja mutatni az oldalt, illetve a képernyő méretét mutatni a teljes oldalból.
De ez most nem erről szól, nem szeretnék tovább vitatkozni erről, és gyorsan végig mutatom, honnan indult:
-Akinek nincs hatalmas net csomagja, az nem tudja kihasználni a telefon képességeit.
-a mini kisebb adatforgalmat generál böngészés közben, de nem fut (egyelőre) az iphone-on.
-flame:biztonság, látvány, stb -
Inarus
addikt
válasz
Cimi+Csabi
üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan.

-
geri|
aktív tag
válasz
bmwk1200s
üzenetére
#122-es hozzászólásban már elmondtam

Amúgy amit elfelejtettem leírni, hogy míg a másik kettő üzletben nem voltak hajlandóak felírni, hogy félretegyenek nekem egy 16gigás fehéret, addig a harmadikban, "hát persze természetesen" válasszal egyszerűen elintézte a kiscsaj, csakannyit kért, hogy pénteken valamikor azért essek be érte.
Sokat számít, hogy van e hátszeled, próbálj vmi ismerőssel menni. Ekkora IT-soknak mint ti tuti,hogy van
Mert amit neten rendelsz az nem egyenlő azzal a készlettel amit szétszórtak a boltokban. Jha és nem lesz rajta semmi t-mobilos turbórágómatrica, és nem tud magyarul.
-
bmwk1200s
őstag
Valaki tud már arról vmit, hogy egyéb előfizetéses csomagokkal mennyibe fog kerülni?
Gondolok itt a relax és kaméleon előfizetésekre, készülékváltásra, aranykártya kedvezményre..... -
Ulkesh
őstag
"A lényeg, hogy banki ügyeket amúgy sem telefonról böngészve intéznék"
Miért?
Ha normális böngészőt használsz, akkor pont ugyanolyan biztonságos, mintha az otthoni desktop gépedről intéznéd.Itt is látszik, hogy sokan beletörődnek, hogy a gépükön csak komoly kompromisszumokkal netezhetnek és ezért inkább nem is használják, még arra sem, amire pedig használható volna.
Mielőtt valaki visszavágna a Flash hiányával, annak elmondanám, hogy azt nem tartom komoly hiányosságnak, mivel a flash tartalom legtöbbször kimerül ostoba reklámokban és semmitmondó óriási méretű oldalakban, amiket nem bánok, hogy nem mutat a böngészőm. (Ezeket az asztali gépemen is kikapcsolva tartom.)------
Egyébként lehet mondani mégegy ilyen "szar" készüléket, ami már a forgalomba kerülése előtt 3 nappal elővételben elfogyott

-
Ulkesh
őstag
válasz
Depression
üzenetére
"Ezt a köze nincs a valósághoz részt elmagyaráznád?
Ha hiszed, ha nem, én ugyanúgy eltudom olvasni, amit írsz, mint te az én írásomat."Itt összehasonlítják Samsung Instinct-et LG Vu-t az iPhone-al. Mindkettőn Opera Mini van.
Meg lehet nézni mit jelent az hogy köze nincs a valósághoz a látott tartalomnak (a videó vége fele van a böngésző teszt).Élőben: [link]

------------------
"ezt az Opera Mini-s hülyeséget be lehet fejezni, egészen biztos vagyok benne, hogy az Opera Mini szerverei megfelelően kezelik a titkos adatokat, és senki nem fér hozzájuk, semmi ok nincs ilyen félelmekre."
Ennyire nem lehetsz naív....
-
Inarus
addikt
válasz
asadasad22
üzenetére
ok. peace van.

-
Inarus
addikt
válasz
asadasad22
üzenetére
Én egy szóval nem mondtam, hogy baja van a böngészőnek.
Mivel Ulkesh állítását sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, így ennek megfelelően válaszoltam. A lényeg, hogy banki ügyeket amúgy sem telefonról böngészve intéznék, de böngészésre tökéletes és én is nagy megelégedéssel használom a minit. -
Ulkesh
őstag
válasz
asadasad22
üzenetére
"amíg nem vagy képes megmagyarázni, hogy a Flash Lite miért nem flash támogatás"
Mit kell ezen magyarázni?
A Flash támogat minden Flash oldalt, a Lite meg nem, ennyi.
Az, hogy optimalizálták a youtube-hoz, az nem jelent semmi, ha több másik oldalon nem tud mit kezdeni.
Pl. ezt az oldalt sem használhatod vele: http://www.buzzword.com/Ugye nem gondolod azt, hogy egy lebutított szoftver képes ugyannarra, mint a teljes értékű desktop társa?
"mitől lesz teljesebb értékű flash támogatás az ájfónon, mint bármelyik FL3.0-és telefonon?"
Attól, hogy ugyanaz a Flash 10-es motor lesz benne, mint az asztali verzióban.
"ezt én erősen kétlem, de ha igaz is lenne, a lényegen semmit nem változtat."
Ez jellemzi a hozzáállásodat

-
Konflikt
addikt
Na..
A fehér 16 GB is elfogyott. Már csak regisztrálni lehet -
Inarus
addikt
Hát ez a poén lényege. A legtöbben csak arra is akarják használni. Ha valaki komolyabban netezni akar útközben az olyan készüléket vesz (ez nem csak az ájfón). Ha meg egy mobilról akar valaki banki ügyeket intézni opera minivel a vonatról... Hát az így járt. Én azért nyilvános helyen nem pötyögném a banki kódomat egy telefonon...
"A legtöbb eladott készülék az alsó kategóriából van, ahol még csak WAP van jó esetben és VGA kamera."
- És? Az alsó közép kategóriából is szép mennyiségben vásárolnak az emberek."Az iPhone köré meg teljes internetes szolgáltatások épültek, amit egy átlagos nokiás fel sem tud fogni, mert soha nem tudná a készülékén kihasználni."
- Erre jön a Te hozzáállásod a kékfog kérdésből: Nem is akarja, mert neki az elég.Erre tudsz válaszolni pls?
-
asadasad22
őstag
"Az iPhone köré meg teljes internetes szolgáltatások épültek, amit egy átlagos nokiás fel sem tud fogni, mert soha nem tudná a készülékén kihasználni."
ehhez annyit tennék hozzá, hogy így konkrétan nem igaz. mivel az s60 böngésző alapja ugyanaz, mint az iphone böngésző, csak többet tud, nincs olyan dolog, amit iphone-on lehetne használni, s60 böngészőn nem. márcsak azért sem, mert s60-ra van egy trükk, ami után a böngésző iphone-ként azonosítja magát, ezáltal elérhető minden olyan oldalon az iphone-nak szánt oldal vele, ahol van ilyen. mindent tökéletesen behoz, amit elvileg iphone-ra írtak.
az Opera Mini-ből pedig nemtom melyik változatot ismerted, de már egy jóideje eléggé szépen rendereli az oldalakat, gyakorlatilag majdnem teljesen ugyanúgy néz ki, mint gépen, sokkal gyorsabb bármelyik böngészőnél, és jelentősen kevesebb adatot generál.
-
asadasad22
őstag
amíg nem vagy képes megmagyarázni, hogy a Flash Lite miért nem flash támogatás, nem egészen tudok mit kezdeni veled. E90-en eredetileg Flash Lite 1.x vagy 2.x volt, ami nem támogatta a flash videókat, a 3.0 már támogatja. miért nem 3.0 volt rajta eredetileg? mert az Adobe még nem adta ki akkorra azt a változatot, lehet kövezni az Adobe-t. most bennevan és ez a lényeg.
mit nevezel teljesértékű flash támogatásnak? mitől lesz teljesebb értékű flash támogatás az ájfónon, mint bármelyik FL3.0-és telefonon?"Igen, mert iPhone-on akár le is menthetem azt a youtube videót, amíg böngészek"
ezt én erősen kétlem, de ha igaz is lenne, a lényegen semmit nem változtat. -
Ulkesh
őstag
"- Ma, amikor már az alsó közép kategóriában is szerepel a 3G? Sok."
A legtöbb eladott készülék az alsó kategóriából van, ahol még csak WAP van jó esetben és VGA kamera.
"- Nagyjából mindegyiken, amelyiken JAVA van. Opera Mininek hívják."
Mondom, használható böngésző.
Az Opera Mini jó alternatíva, de egyrészt az oldal leképzése közel nincs a valósághoz, másrészt minden átmegy az Opera szerverein, a jelszavaid, banki adataid stb."- Egy "elolvasom az origo-t mielőtt beérek"" típusú böngészéshez minek ilyesmi?"
Ezzel a válasszal elmondtál mindent és nekem adtál igazat.
A jelenlegi készülékek nem támasztanak igényt a mobil internet használatára, mert semmit nem tudnak nyújtani. A legtöbb amire kényszerből használják, hogy átfutják a vonaton a híreket, mert bővebb felhasználásuk kényelmetlen.
Az iPhone köré meg teljes internetes szolgáltatások épültek, amit egy átlagos nokiás fel sem tud fogni, mert soha nem tudná a készülékén kihasználni.----
"Én biztos falnak másznék, ha egy oldal betöltése nem 10-50 kb, hanem 10x annyi lenne."
Én meg falra másznék, hogy az oldalnak köze nincs a valósághoz és minden adatomat meg kell osztanom egy idegen szolgáltatóval.
-
Depression
veterán
Ja, tényleg!
A mobilosok szinte 100%-a az opera minit használja, amit az oldalak statisztikája viszont számítógépnek érzékel. A szifonon ez nem működik, igy kényszerből muszáj a Safarit használnak, ha kell, ha nem. Én biztos falnak másznék, ha egy oldal betöltése nem 10-50 kb, hanem 10x annyi lenne.
Főleg mivel éjjel-nappal telefonon netezek, még otthon is. -
Ulkesh
őstag
válasz
asadasad22
üzenetére
"a Flash Light nem Flash támogatás?"
Nem igazán.
"youtube-ot lehet nézni vele és egyéb, teljesen gépre optimalizált, flash-re épülő dolgokat. akkor ezt minek neveznéd, ha nem flash támogatásnak?"
Érdekes módon az e90-en ott figyelt a flash lite, de youtube videókat csak a legutólsó frissítés óta tudja megjeleníteni a böngészője...
Az megint más kérdés, hogy lehet, hogy a Nokiádon van Flash Lite, viszont az életben nem lesz teljesértékű flash támogatás, míg iPhone-ra gőzerővel fejleszti azt az Adobe.
"ami azt illeti, igen. te is tudod, hogy mire gondoltam, be tudok tölteni a háttérben egy youtube videót vagy bármi mást amit böngészek, és elindíthatom a lejátszást is közben. iphone-on kicsit máshogy nézni ki ez a művelet."
Igen, mert iPhone-on akár le is menthetem azt a youtube videót, amíg böngészek

Mondo, hogy ebben a kérdésben nem egészen vagy jól tájékozott.."ahhoz a statisztikához a fent említett oko miatt pedig az s60 böngészők is jelentősen hozzáadhatnak, azok is Safari-ként azonosítják magukat."
Tévedés.
Semmi köze az azonosításnak a Safarihoz, mivel nem Safari az alapjuk, hanem a közös WebKit motor. -
asadasad22
őstag
"Ugye nem gondolod komolyan, hogy pl. egy E51-est használna bárki webböngészésre, vagy videónézésre rendszeresen..."
gondolom azért ezt a telót vetted elő, mert láttad az aláírásomban és belémrúgj, de hát sajnos nem nyertél. kérdezd meg az E51 topicban, hogy hányan használják webböngészésre és/vagy videónézésre a telefonjukat. 10-ből 8-an biztosan jelentkezni fognak. egyáltalán nem szar a webböngészés E51-en, és a rövid videók nézésére is tökéletesen alkalmas.
annyiban viszont igazad van, hogy az 1 milliárd eszköznek töredéke alkalmas csak webböngészésre bármilyen szinten. -
macikos
addikt
válasz
Depression
üzenetére
"Azt is figyelembe kell venni, hogy akinek nincs mobilnet előfizetése, az a telefon jelentős részét ki sem tudja használni. Sőt, annak valszeg felesleges is, csak bedőlt a marketingnek."
Erről van szó. Sokan mondják, hogy ő nem is netezne rajta, zenét se hallgatna, videót se nézne. Na az ilyenek tényleg csak a két ujjas zoomolgatás miatt veszik meg. Ezek azok az emberek, aki 2 hét után vagy még hamarabb eladják, mert megunták...
-
Inarus
addikt
"Az 1 milliárdból mennyi a netképes eszköz?"
- Ma, amikor már az alsó közép kategóriában is szerepel a 3G? Sok."Ebből mennyin van használható böngésző?"
- Nagyjából mindegyiken, amelyiken JAVA van. Opera Mininek hívják.
"Mennyin van akkora kijelző, hogy ne csak kényszerből használd?"
- A vonaton munkába menet a legtöbb kijelzőméret elég. Na jó, ez a kritérium azért eléggé leszűkíti az eszközök számát, de nem annyira, mint te gondolod."No és melyik eszközhöz készült több száz web-alkalmazás?"
- Egy "elolvasom az origo-t mielőtt beérek"" típusú böngészéshez minek ilyesmi?"Ugye nem gondolod komolyan, hogy pl. egy E51-est használna bárki webböngészésre, vagy videónézésre rendszeresen..."
- DE.
-
Depression
veterán
Ki gondolta volna, hogy egy ilyen telcsiért olyan sokat kérnek, miközben az összes többi tel is többe kerül náluk, mint függetlenül!?
Egy kis számolással mindenki eldöntheti, hogy hogy jön ki olcsóbban:
28k+havi 10k vagy
Kb. 70k+ a jelenlegi csomagja.
Azt is figyelembe kell venni, hogy akinek nincs mobilnet előfizetése, az a telefon jelentős részét ki sem tudja használni. Sőt, annak valszeg felesleges is, csak bedőlt a marketingnek... -
asadasad22
őstag
"Igen, ezt sokan így gondolják, mert az Apple és az iPhone nem akar mindenkinek megfelelni, minden idejétmúlt, vagy felesleges funkciót felsorakoztatni "
ezen borultam
de idejétmúlt is az a videórögzítés, a jövő digitális kamerái is biztosan csak fényképezésre lesznek jók
de idejétmúlt is az a rendes, sztereó bluetooth, érdekes módon már kapni pártízererért ilyen kiegészítőt hozzá. esetleg mégiscsak lenne igény egy ilyen elavult dologra?
idejétmúlt a rendes multitasking is? oké, a jövő telefonja és számítógépei is biztosan olyanok lesznek, hogy akkor most vagy letöltesz, vagy böngészel, vagy mást csinálsz, egyszerre nem megy a 2 
anyám borogass

-
Pompi
nagyúr
válasz
asadasad22
üzenetére
"egyébként nekem az a gyanúm, hogy több lesz az, mint 120k, egyéves hűséggel már 90ezret elkérnek érte."
Az havi előfizetési díjakra is többre lehetett számítani, szóval várjuk ki a végét.
Olasz példánál maradva ott a 200 eurós (~48e forint) induló mellé 59 eurós (~14e) havi díj van. Ehhez képest nálunk 28e - 10e páros nem rossz.
Sőt, a legolcsóbb kezdő 49 euró (~12e) és emellé már 99 eurós (~24e) havi díj megy - ehhez képest a nálunk bevezetett 990 forint - 17 ezer forint párosítás nem is hangzik rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ami óta él a topic nem nézek tévét

Bocs, ha nem igaz, de jól hangzik
Mivel Ulkesh állítását sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, így ennek megfelelően válaszoltam. A lényeg, hogy banki ügyeket amúgy sem telefonról böngészve intéznék, de böngészésre tökéletes és én is nagy megelégedéssel használom a minit.