- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Miért, ennek az iparágnak nem ez a természetes folyamata? Évről évre jobbak jönnek, és az árak alapvetően nem drágulnak. Nem értem, mi ebben a furcsa.
Az iPad 2 hardveresen egyáltalán nem kiemelkedő, ugyanúgy 2 magos, 1ghz-es proci van benne, mint a riválisokban. Sőt, RAM vagy DPI tekintetében elmarad a konkurens modellektől. Ettől még persze, az iPad a legjobb, de nem értem, mi abban a rendkívüli, ha az új is ugyanazon az áron jön.
Szerinted azután, hogy az Amazon 200$-ért dobta ki a saját tablet-jét, az Apple mer majd árat emelni? Meg egyébként is, miért emelne? Mikor adott ki drágábban valamilyen terméket az elődmodellhez képest? Igen, jobb lesz, mint az iPad 2, de ez az ipar teljes egészében arról szól, hogy évről-évre jobb termékek jönnek, és az esetek jelentős részében semmilyen áremelkedés nincs a gyártók részéről. Nehéz lenne úgy több milliós eladásokat produkálni, ha az emberek 5 évre vennének tabletet, helyette el kell érni, hogy minden évben vagy max, 2 évente vegyenek újat. Az Apple szárnyaló szekerét nem azzal fogja felborítani, hogy rendhagyó módon most árat emel, miközben évről évre sikeresebb pont a kiszámíthatóságából eredően, már ami az áraikat illeti. (Persze ez nálunk a forint árfolyam ingadozásából meg az áfa kizsákmányolásból eredően másképp hat.)
-
manchester85
veterán
Szerintem elbeszèlünk egymás mellett. Legalábbis baromira nem derült ki, hogy sokallod ezt az árat, vagy pedig kevésnek tartod érte. Én azt hittem, sokallod, és a hsz-eimet is ennek értelmében írtam. Egyszerűen nem tudtam hova tenni, hogy a "bokán fosom magam" mire irányul, hisz szerintem egyiknek sincs túl nagy sansza. (Se annak, hogy olcsóbb lesz az iPad 3, mint az előző két modell, se annak, hogy drágább.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest