Hirdetés

2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#48) vicze1 válasza nkmedve (#45) üzenetére


vicze1
(PH! nagyúr)

Nem fáj más igénye(főleg ha egyezik a sajátoméval, egész mellesleg), egyszerűen ez a hajó elment 3éve, és nem fog visszajönni már soha.
Léteznek új kis méretű készülékek, amik pont annyira használhatatlanok, mint egy butateló, ez a piaca a kis készülékeknek.

"Gondolom érzed a különbséget aközött, hogy valami az agyadtól 1 cm-re aktívan sugároz napi több órában, vagy onnan pár méterre készenlétben ül."
Mivel láthatóan nincs fogalmad a sugárzás értékekről, sugárzás erősségekről és sugárzás elnyerésről, pláne nem különböző frekvenciák estében, így nem tudom miről óhajtasz meggyőzni.
Tessék informálódni és nem kamu hírekből: link
És senki se mondja, hogy az elektromágneses sugárzás nem veszélyes a linkem is ezt próbája bizonyítani, csak éppen a mértéke NAGYON nem mindegy. Attól hogy a lehető legjobban túlozni próbálsz még nem lesz bármilyen nemű valóság alapja, de még linkelgess olyan oldalakat amik terméket próbálnak eladni és kihasználni az emberek hiszékenyét és megfélemlíteni minél jobban, mint egyes jó politikusok. A legironikusabb módon egy BT eszközt reklámozva, zseniális. :W
Az egysejtűeken és és hangyákon végzet RF kísérletek is nagyon "meggyőzőek" bizonygatásképp, ha valaki elhiszi, nyilván 1-1-ben skálázódik a dolog emberekre, meg hát a BT is minding max energiával üzemel, főleg, hogy BT LE eszközökről van szó, amit érdekes módon nem vesznek figyelembe valamiért... :F

A Bors szintű szennylap hangulatkeltő cikkje, minden link vagy referencia nélkül végképp sokat nyom a latba.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.