Hirdetés

2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#45) nkmedve válasza vicze1 (#42) üzenetére


nkmedve
(senior tag)

"Hát ha azt hiszed, hogy ha egy fórumra beírogatva lesz ilyen készülék, akkor elég nagy önámításban élsz."
Ha azt hiszed, hogy kizárólag az MA fórumáról beszéltem akkor olvasd újra és próbálj értelmezni. Azt írtam, hogyha minden ilyen hang megszűnik akkor esélytelen hogy a jövőben legyen ilyen telefon. Mert igen a gyártók néha figyelik az igényeket, még ha nem is mindig aszerint adják ki a termékeiket. Nagy hülyeség az, hogy az Apple soha nem hallgatott a felhasználóira. Fogalmam sincs miért fáj neked, hogy egyeseknek esetleg más igényeik vannak és ennek hangot is adnak.

"ha hangosabban kiabálsz mindenkinél, attól nem leszel többségben."
Hol írtam, hogy többség lennénk? Nevetséges mennyire nem vagy képes/hajlandó értelmezni.

"Szerintem kapcsold le a WiFi-t, meg a modilt is dobd el elég gyorsan, mert úgy 100-1000x annyit sugároz mint a BT..."
Gondolom érzed a különbséget aközött, hogy valami az agyadtól 1 cm-re aktívan sugároz napi több órában, vagy onnan pár méterre készenlétben ül. A 100-1000x-es különbség pedig hatalmas marhaság, sok BT eszköz közel annyit vagy még többet is képes sugározni mint egy mobil ("So Bluetooth radiation may be equally or more dangerous than cell phone radiation in some cases."). Az energia amúgy sem minden, egy adott frekvanciájú de alacsonyabb energiájú sugárzásnak lehetnek teljesen más hatásai is, mint egy magasabb energiájú, más frekvenciájúnak. Ezt kutatni kell és nem szemellenzősen fejjel a falnak röhanni és automatikusan hoaxot ordibálni.
Amúgy meg ne rajtam éld ki a fursztrációidat. Linkeltem egy cikket (nem én írtam, kb. minden nagyobb sajtórgánum kihozta a napokban), erre egyből magadra veszed, laposföldezel, személyeskedsz. Fogalmam sincs miért pocsékoltam az energiát, hogy válaszoljak.

(#43) .Szaki. Írtam, hogy az XS elfogadhatóan kompakt de túl drága (az OLED pedig számomra negatívum, de ez más téma) az Xr árban tűrhető de az már vállalhatatlanul tepsi. Nincs olyan elvárásom, hogy az Apple egy újabb 4"-os telefonnal jöjjön ki, ez a lemez már rég lejárt. Amit elvárnék, hogy maximum X/XS méretben adjanak ki egy tűrhetőbb árú sallangoktól mentes telefont naprakész hardverrel és lehetőleg minél hosszabb támogatással.
Az SE és a 8 nálam már nem játszik, amire oda jutok, hogy megvegyem néhány hónap múlva addigra mindkettő nagyon idejemúlt lesz már (az SE-re valószínűleg meg is szűnik mindenféle támogatás idén és eltűnik az üzletekből).

Az S10e amit említettél pontosan egy lehetséges jelölt lenne a másik oldalon (bár dizájnaban nem annyira jön be), annak a mérete még kompromisszumokkal elfogadható és árban is jóval az XS alatt van. Még esetleg a Pixel 3 is szóba jöhet ha az ára kicsit csökken (vagy P4, ha lesz ősszel és nem lesz nagyobb/drágább).

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.